- 20 Ağustos 2009
- 16.834
- 20.482
- 2.973
Alexia'nın tek avantajı yerli sayılıp pasörü yabancı yapma durumu kafaya oynayan takımın çaprazı olamaz. Bunu bilerek smaçörleri bir üst seviye alın denildi onu da yapmadılar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav yine 3 yerli yapiyozki. İlkin Eylül ve yasemin aycin 2 Lisinden biriAlexia'nın tek avantajı yerli sayılıp pasörü yabancı yapma durumu kafaya oynayan takımın çaprazı olamaz. Bunu bilerek smaçörleri bir üst seviye alın denildi onu da yapmadılar.
Yav kadına saçma pas atıyorlar onuda sayı yapıyor. Farkı burda yapıyorlar zaten. Bizim oyuncularda büyük tecrübe yok. Bongerts ilkin disindaVargas, Süper ligdeki Osimhen gibi bir şey çok farklı seviye. O olmasa farklı konuşabilirdik ama Vargas ile Fb favori. Boskovic yada Egonu gibi o seviyede biri lazım rakip olmak istiyorsak. Lakin bu takım her sene bir planlama ile yavaş yavaş bütçe artarak gelişmeli ve salon yapıldıktan sonra artık şampiyonluk kadroları ve bütçesi düzenli olarak harcanmalı tabi bunun içinde iyi bir sponsorda lazım. Bir kere para harcayıp sonra bütçe kısma gibi gidilirse hiç bir şey olmaz çünkü. Sabancı, Tara vb zenginler bir işe yarasa artık keşke. 4 zengin bulmak lazım 4 branşa iyi sponsor olacak gerekirse o branşların yönetimlerinde de olsunlar.
Çapraz, pasör, smaçör üç hak gitmiş oluyor zaten Zehra'yı alırsan ortayı yerli ile geçersin diğer türlü zayıf kalıyorsun.Yav yine 3 yerli yapiyozki. İlkin Eylül ve yasemin aycin 2 Lisinden biri
Bu kadro iyi hem tecrübe ve gelişim hem de 1 yıldız eklemesi ile ciddi hayal kurdurur o da her sezon biraz bütçeyi arttırarak adım adım yapılmalı bence.Yav kadına saçma pas atıyorlar onuda sayı yapıyor. Farkı burda yapıyorlar zaten. Bizim oyuncularda büyük tecrübe yok. Bongerts ilkin disinda
Alexia orta oyuncu olsun işte. Kabul etmezse yapacak bir şey yok. Eczacida bahar var onu alalimÇapraz, pasör, smaçör üç hak gitmiş oluyor zaten Zehra'yı alırsan ortayı yerli ile geçersin diğer türlü zayıf kalıyorsun.
Bunlar bongertsi seneye kaybeder gibiBu kadro iyi hem tecrübe ve gelişim hem de 1 yıldız eklemesi ile ciddi hayal kurdurur o da her sezon biraz bütçeyi arttırarak adım adım yapılmalı bence.
1+1 idi onun anlaşma diye biliyorum. Cibara şimdiye kadar dediğini yapıyor yönetimde nadir iş yapan isim gibi gözüküyor şu anlık ama kaybederlerse de şaşırmam.Bunlar bongertsi seneye kaybeder gibi
Üst düzey pasör caprazi üst düzey smaçör almayacaklarsa para harcamasinlar bosa1+1 idi onun anlaşma diye biliyorum. Cibara şimdiye kadar dediğini yapıyor yönetimde nadir iş yapan isim gibi gözüküyor şu anlık ama kaybederlerse de şaşırmam.
1 üst düzey transfer konuşuluyor bu arada ama isim olarak çıkmadı daha.Üst düzey pasör caprazi üst düzey smaçör almayacaklarsa para harcamasinlar bosa
Kaynak?1 üst düzey transfer konuşuluyor bu arada ama isim olarak çıkmadı daha.
Bende vileybol konusanlarda görmüştüm onlarda iyi bir transfer olacak diyorlardiKaynak?
Voleybol düşmanı herifbidaha voleybola özel mac baslıgı acılmayacaktır
fbye yenılen takım direk kapatılmalıdırVoleybol düşmanı herif
Fb en güçlü takım şuan ligde. Eczacıbaşı sahasında varlık bile gösteremedi bunlara karsifbye yenılen takım direk kapatılmalıdır
mıllı takımda vargas ve ebrarın oldugu takımın baslıgı asla acılmayacaktır
bizi ilgilendırmıyorFb en güçlü takım şuan ligde. Eczacıbaşı sahasında varlık bile gösteremedi bunlara karsi