- 17 Ağustos 2009
- 43.462
- 32.092
- 3.448
Bu spiker Tivibuspor'da Bundesliga anlatan Güney Mergen değil mi yav.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet oBu spiker Tivibuspor'da Bundesliga anlatan Güney Mergen değil mi yav.
Son maç gayet iyiydiler. Bugün THY'yi yenerlerse işler değişir. Direkt rakibimiz ligde çünkü.
Maç Linki;
Biri Güney Mergen diğerinin de Özlem Özçelik'e benziyor sesi ama olmayabilir.Maçı anlatanlar THY fanatiği galiba
Sorun o yok, bu yok değil. Bu hocada büyük arıza var. Ne yapmak istediğini voleybol yazarları bile anlamıyor. Ritim bulanı kenara çekip ritmini bozuyor, Batıranı uzun süre oyunda tutuyor. Ve alenen yapıyor bunu. Son sette Lazoviç'e savunma çizdiler 1 hata yetmedi 3 hata yapmasını bekledi seti verdi.Lazovic vic üst üste 3 blok yedi. Hoca carutasuyu çıkartıp yasemini sokuyor. Bu takımın bitiricisi yok
Üst duzey smaçör ve pasör caprazi alın su takima
Bu lazovic manşeti iyiydi bakıyorum onuda yapamıyor.Sorun o yok, bu yok değil. Bu hocada büyük arıza var. Ne yapmak istediğini voleybol yazarları bile anlamıyor. Ritim bulanı kenara çekip ritmini bozuyor, Batıranı uzun süre oyunda tutuyor. Ve alenen yapıyor bunu. Son sette Lazoviç'e savunma çizdiler 1 hata yetmedi 3 hata yapmasını bekledi seti verdi.
Cins midir nedir.
Ekibimizin balonu patladı