Voleybol Maç Başlığı ve Sohbet Konusu

Bu spiker Tivibuspor'da Bundesliga anlatan Güney Mergen değil mi yav.

Bazı maçları alamayacağımız belli oluyor izlerken. Bu da onlardan. Rakibin hatalarıyla sete tutunduk ama biraz hatayı azalttıklarında hemen yakalıyorlar. Maçı da alırlar muhtemelen.

Hocanın sıcak ve ritmini bulmuş oyuncuları kritik anlarda kenara alması yüzünden oyun akışkanlığı yerle bir oluyor. Bu sebeple kaybettik ilk seti.

Lazovic vic üst üste 3 blok yedi. Hoca carutasuyu çıkartıp yasemini sokuyor. Bu takımın bitiricisi yok

Üst duzey smaçör ve pasör caprazi alın su takima

Lazovic vic üst üste 3 blok yedi. Hoca carutasuyu çıkartıp yasemini sokuyor. Bu takımın bitiricisi yok

Üst duzey smaçör ve pasör caprazi alın su takima
Sorun o yok, bu yok değil. Bu hocada büyük arıza var. Ne yapmak istediğini voleybol yazarları bile anlamıyor. Ritim bulanı kenara çekip ritmini bozuyor, Batıranı uzun süre oyunda tutuyor. Ve alenen yapıyor bunu. Son sette Lazoviç'e savunma çizdiler 1 hata yetmedi 3 hata yapmasını bekledi seti verdi.

Cins midir nedir.

Sorun o yok, bu yok değil. Bu hocada büyük arıza var. Ne yapmak istediğini voleybol yazarları bile anlamıyor. Ritim bulanı kenara çekip ritmini bozuyor, Batıranı uzun süre oyunda tutuyor. Ve alenen yapıyor bunu. Son sette Lazoviç'e savunma çizdiler 1 hata yetmedi 3 hata yapmasını bekledi seti verdi.

Cins midir nedir.
Bu lazovic manşeti iyiydi bakıyorum onuda yapamıyor.

Ritmi bozuyor filanda bizde gercekten bitiricilik yok. Bu lazovic vakıf maçında üst düzey oynamasa onlarada yenilirdik

Hakem maçın en kritik anında skandal bir karar verdi. Her sporda doğranıyoruz arkadaş bu nedir. Sunucu ve yorumcu bile anlamadı kararı.

Vargasa cok kotu toplar geliyor onu bile sayı yapıyor. Diğer arkadaşları psikolojik olarak rahatliyor. Biz sayıyı bitirmek için 3 kere dönüyoruz durmadan. Durmadan bloktan donuyor

Eski oyuncumuz içimizden geçti geçmiş olsun.

Bosverin siz smacoru pasör caprazina üst düzey oyuncu almayın. Vasat bir şekilde böyle devam. Eminim seneyede bunlarla devam ederler

Bu takım, tek oyuncuyla düzelecek bir takım değil. Timmerman sakat deniliyor da ne sakatlığı var ben bilmiyorum? Zaten her sene bütün amatör branşlarda olduğu gibi maaşlar zamanında verilmez ve tüm yabancılar bilerek oynamazlar. Ben bildiğim bileli hep aynı son.

4. bile olamıyor şube neye varsınız?

Geri
Üst Alt