Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadın voleybolda Egonu- Vargas kalibresinde bir oyuncu lazım anladığım kadarıyla bize bu sene olmasa bile seneye bu kadro genel olarak tutulup böyle bir hamle ile şampiyonluk konuşulabilir. Erkek voleybolda ise koç sorun doğru okuduğum yorumlarda bunu anladım doğru mudur?Vargas oynamıyorsa normal.
Erkek voleybol konusunda hiç bir bilgim yok açıkçası. Ama kadın voleyboldaki omurga fena değil. Bir elit smaçör, bir de elit pasör çaprazıyla ciddi seviye atlanabilir. Alexia'nın da gelişimini bekleyeceğiz o da Boskoviç potansiyeli taşıyan bir oyuncu.Kadın voleybolda Egonu- Vargas kalibresinde bir oyuncu lazım anladığım kadarıyla bize bu sene olmasa bile seneye bu kadro genel olarak tutulup böyle bir hamle ile şampiyonluk konuşulabilir. Erkek voleybolda ise koç sorun doğru okuduğum yorumlarda bunu anladım doğru mudur?
Power smacorun önemi. Bizde şu kadar sayı alacak smacor yok.
Power smacorun önemi. Bizde şu kadar sayı alacak smacor yok.
Bongaerts ile 1+1, Alexia ile 2 yıllık, İlkin ile gene 2-3 yıllık falan imzalanmıştı sözleşme diye biliyorum. Diğerlerini bilmiyorum ama.Erkek voleybol konusunda hiç bir bilgim yok açıkçası. Ama kadın voleyboldaki omurga fena değil. Bir elit smaçör, bir de elit pasör çaprazıyla ciddi seviye atlanabilir. Alexia'nın da gelişimini bekleyeceğiz o da Boskoviç potansiyeli taşıyan bir oyuncu.
Ama diğer oyuncuları seneye tutmak zor. Genelde 1 senelik oluyor sözleşmeler. Bir cengaver şubeye ciddi hedefler koyarsa belki o zaman oyuncular da kalmak ister. Bence en önemli şey yerli kalitesi. Alexia-Yasemin-Eylül ve İlkin belli bir standardı olan isimler ama sayısı çoğalmalı.
Net takviye lazım o bölgeye. Bu sene ilk dört hedefliyorsak şart.Kalandadze'nin skor potansiyeli fena değil ama yetmiyor üst seviyede. Dangubiç'in katkısı da pek istikrarlı değil.
Bize karşı 2 kere oynadı ikisinde de 3-0'la süpürdük. O maçlarda neredeydi kendisi.Bizim üç smaçörü topla çarp yine Uzelac etmez.
Yav adamlarda mihalovic ve uzelac var. Vallahi billahi delirirsinBizim üç smaçörü topla çarp yine Uzelac etmez.
Pasörleri değişsek sonuçta farklı olur muhtemelen açıp baktım Lazovic'den daha yüksek yüzdeyle oynamış o maçta da.Bize karşı 2 kere oynadı ikisinde de 3-0'la süpürdük. O maçlarda neredeydi kendisi.
Alacakları bir tane top öldürecek oyuncu o kadar çok şey değişir ki takımda.Yav adamlarda mihalovic ve uzelac var. Vallahi billahi delirirsin
Vargasli fener vargassiz fener öyle dusunAlacakları bir tane top öldürecek oyuncu o kadar çok şey değişir ki takımda.