Voleybol Maç Başlığı ve Sohbet Konusu

Şunu da söyleyeyim 4-5 sene öncesine kadar tepede 4 oyuncu vardı Leon, Zaytsev, Juantorena, Mikhaylov neticede onlardan biri.

Benim oyuncu hakkında yaptığım yorumlar neden kayboldu ? Oyuncuya veya birine saygısızlık yok, normal bilgi geçtim. Normalde çapraz olduğunu, bizde ise smaçör olarak değerlendirileceğini sadece son 2 senede form durumunu hakkında bilgim olmadığını yazdım. Sonra bir baktım, yorum silinmiş. 👏

Dıger baslikta

Benim oyuncu hakkında yaptığım yorumlar neden kayboldu ?
Zaytsev hakkında biraz daha bilgi vereyim. zaytsev erkek voleybol dünyanın tarz ve karakter olarak en ekol tiplerindendir. değişik saç stilleri ve hırsıyla hep öne çıkmıştır. italya milli takımının önemli parçalarından biriydi 2-3 sene önceye kadar da. Kariyeri boyunca hep üst düzeyde oynadı. rusya ve italya'nın önemli ekiplerinde oynuyordu, bu sezonda monza da başlamıştı ama monza şampiyonlar liginde oynasa da liginde sonuncu sıraya geriledi sanırım orada ciddi sorunlar var. Hırsı, tarzı ve güçlü oyunuyla taraftarın seveceği oyuncudur ama dediğim gibi son 2 yılını tam bilmiyorum. normalde de çaprazdır, party olduğu yerde smaçör olarak kullanırız.

Umut elindeki adama bak bilmem ne belediyesine vs. puan veriyorsun hala.

Merak ettiğim konu Erkek takımın menajeri neden kovulmadı acaba?

Abbondanza'yı getirecekler yalnız Antiga çok iyi coach keşke o olsaydı.

kurtulduk

GbJDegvXgAEP1_N

Geri
Üst Alt