Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 30.957
- 8.697
- 2.518
Zeren forması giymiş bir Bongaerts görür gibiyim şimdiden 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erkek voleybolunun Ronaldosuİyi mi bu
Benim oyuncu hakkında yaptığım yorumlar neden kayboldu ?
Zaytsev hakkında biraz daha bilgi vereyim. zaytsev erkek voleybol dünyanın tarz ve karakter olarak en ekol tiplerindendir. değişik saç stilleri ve hırsıyla hep öne çıkmıştır. italya milli takımının önemli parçalarından biriydi 2-3 sene önceye kadar da. Kariyeri boyunca hep üst düzeyde oynadı. rusya ve italya'nın önemli ekiplerinde oynuyordu, bu sezonda monza da başlamıştı ama monza şampiyonlar liginde oynasa da liginde sonuncu sıraya geriledi sanırım orada ciddi sorunlar var. Hırsı, tarzı ve güçlü oyunuyla taraftarın seveceği oyuncudur ama dediğim gibi son 2 yılını tam bilmiyorum. normalde de çaprazdır, party olduğu yerde smaçör olarak kullanırız.
İki tane varmış, yeni farkettim. Özür dilerim herkesten.Dıger baslikta
Kimi getirirse getirsinler bu smaçör ve pasör capraziyla ne uzar ne kisalirsin.Abbondanza'yı getirecekler yalnız Antiga çok iyi coach keşke o olsaydı.
Antiga da keşke erkek takımına gelse.Abbondanza'yı getirecekler yalnız Antiga çok iyi coach keşke o olsaydı.