Voleybol Maç Başlığı ve Sohbet Konusu

Seneye Alexia as yedekte Grobelna olacakmiş. Tamamen cop transfer. Yedek smaçörde Fedusio. O da tamamen çöp. Bir tek Lukasic iyi o da tutarsa. Bir de Naz geliyor.
Hoca yok ortada. Gelecek olan hoca bunları kabul decek biri değil. Bu cibara ne işe yarar

Erkek basketbol hariç tum branslar kapatılmalı, katılır mısın üstadım?
1744651538458.webp

ilkin aydın harici voleybol takımımız hakkında bilgim yok, seriyi forumdan takip ettim.

anladığım üzere beklentinin aksine kora kor maçlar çıkarmışız fb ye karşı ve bunu gerçekleştiren kaptanımız ve tüm takıma emekleri için teşekkürler, hepsi elinden gelenin fazlasını yapmıştır.

torpille milli takıma alındı diyen, kızı linçleyen aptallara ilkin güzel ders verdi bu bile yeter bana.

Önümüzdeki sezon daha da güçlenerek bu yapının üzerine yüksek seviye takım kurabiliriz. Yerlilerimiz oldukça kaliteli ve gelişim gösteriyorlar. Yeter ki şube yönetimi atik olup potansiyel yerlileri kaçırmasın. İlkin önderliğinde büyüyecek burası.

başarısızlıgı övmek galatasaray kültüründe yoktur

3'cü olursak gelecek sezon şampiyonlar ligine katılıyoruz. fenerbahçe serisindeki oyunumuzu oynarsak eczacabaşını geçeriz. eczacıbaşında takımın büyük bölümü de takımda ayrılacağı için sezonu kapatmış modunda takılıyorlar. bu fırsatı değerlendirmek lazım. son olarak fenerbahçe serisinde takım büyük iş başardı bence. hem bütçe hem de kadro kalitesi farkı olmasına rağmen ucuna kadar getirdiler turu.

Artık şu voleybol ve basketbola el atacak bir yönetim gelsin. Bir sponsor bulmak bu kadar zor olmamalı. yıllardır bu iki branşta playofflarda figuran olmaktan öteye gidemiyoruz.

Geri
Üst Alt