Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 14.507
- 14.846
- 2.463
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca yok ortada. Gelecek olan hoca bunları kabul decek biri değil. Bu cibara ne işe yararSeneye Alexia as yedekte Grobelna olacakmiş. Tamamen cop transfer. Yedek smaçörde Fedusio. O da tamamen çöp. Bir tek Lukasic iyi o da tutarsa. Bir de Naz geliyor.
Barbolini hocaHoca yok ortada. Gelecek olan hoca bunları kabul decek biri değil. Bu cibara ne işe yarar
Tamam işte o hoca bu oyuncularla oynamazki. Bu alexiaya yedek almak kadar malca birşey olabilir miBarbolini hoca
Şuan ki hoca ile devam etmek daha mantıklı barbolini yerine. Potansiyel var gibi bu hocadaTamam işte o hoca bu oyuncularla oynamazki. Bu alexiaya yedek almak kadar malca birşey olabilir mi
Estetik bir spor severimYav oturup voleybol mu izliyonuz
Yav oturup voleybol mu izliyonuz
Erkek basketbol hariç tum branslar kapatılmalı, katılır mısın üstadım?fbye yenilip duruyorlar
Erkek basketbol hariç tum branslar kapatılmalı, katılır mısın üstadım?
Transferleri Barbolini onaylamiş olabilir çünkü şuanki hoca seneye Barboli'nin yardımcısı olarak kalmaya devam edecek.Hoca yok ortada. Gelecek olan hoca bunları kabul decek biri değil. Bu cibara ne işe yarar
katılıyorumErkek basketbol hariç tum branslar kapatılmalı, katılır mısın üstadım?
katılıyorum