Voleybol Maç Başlığı ve Sohbet Konusu

Kapattım. Bu da bu başliktaki bu sezon icin son mesajim. 2025-26 sezonunda görüşmek üzere. 😊🙃

Caritasu bu takımda anca yedek olur. Aycin bence hemen gitsin

Smaçör pasör caprazi çok farkediyor.

Aycin sen insanı deli edersin

Ayçin bu takımın kaliteli yerlilerinden nereye gidiyor. Ayçin gibilerin sayısı artmalı ki yabancı kalitesi arttığında ilk 3 şansın olsun.
3. Orta oyuncu olur anca. Gerci bunlar yine sıradan smacorleri getirecek birşey farketmez kalsin

Şu takımı defanstta çok iş yapıyor. Yuzdeli Top öldüren oyuncumuz yok. Hiçbir işe yaramıyor savunma

Takımdaki en büyük sorun Alexia. Onun yerine Van Ryk gibi oyuncun olsa şuan Cl'ye gitmeyi garantilemiştin. Bu kadar kötü pasör çaprazın olunca bütün oyuncuların dengesi bozuluyor
Birde buna yedek alacaklarmis gülme geliyor bir anda

Takımdaki en büyük sorun Alexia. Onun yerine Van Ryk gibi oyuncun olsa şuan Cl'ye gitmeyi garantilemiştin. Bu kadar kötü pasör çaprazın olunca bütün oyuncuların dengesi bozuluyor
Alexia yerli olduğu için pasörün Britt Bongaerts. Pasör çaprazını yabancı yaptığın an Dangubiç yerine yerli bir smaçör koyman gerekiyor.

Naz Aydemir gelecek seneye hep bongerts oynatmayiz. Orta oyuncu vakıftan bahar alınmalı orda süre alması zor.

İlkin Eylül yerli orta da olur duruma gore

Alexia yerli olduğu için pasörün Britt Bongaerts. Pasör çaprazını yabancı yaptığın an Dangubiç yerine yerli bir smaçör koyman gerekiyor.
Takımda şuan 2 yabancı oynuyor 1 yabancı hakkımizı bile kullanmiyoruz. Ayrıca ister yerli ister yabancı hiçbir pasör çaprazı bu kadar kötü olamaz. Yerli köşe İlkin var ve bu yeterli. Türkiye de zaten dünya capında köşe oyuncusu mu var? Mecbur yabancı olmak zorundasin

Takımda şuan 2 yabancı oynuyor 1 yabancı hakkımizı bile kullanmiyoruz. Ayrıca ister yerli ister yabancı hiçbir pasör çaprazı bu kadar kötü olamaz. Yerli köşe İlkin var ve bu yeterli. Türkiye de zaten dünya capında köşe oyuncusu mu var? Mecbur yabancı olmak zorundasin
Timmerman sakat olduğu için öyle. Seneye Timmerman gidecekse bilemem. Kalacak diyen de çok var. Orada bir tercih yapılacak.

Timmerman sakat olduğu için öyle. Seneye Timmerman gidecekse bilemem. Kalacak diyen de çok var. Orada bir tercih yapılacak.
Timmerman sakat oldugunu biliyorum. Bu sene Bongaerts as olarak tutuldu ama seneye yabanci capraz alinip Bongaerts ikili degisikliklerle girmeli. Yoksa seneye çok net en iyi ihtimalle 5. Olur bu takım. Timmerman da gitti deniyor tabi net olmasada

Timmerman sakat oldugunu biliyorum. Bu sene Bongaerts as olarak tutuldu ama seneye yabanci capraz alinip Bongaerts ikili degisikliklerle girmeli. Yoksa seneye çok net en iyi ihtimalle 5. Olur bu takım. Timmerman da gitti deniyor tabi net olmasada
Yabancı pasör çaprazı kesinlikle cok kaliteli olmalı ben de boyle düşünüyorum bu arada. Bongaerts da mutlaka as olmalı. Ama Ale de mutlaka takımda kalmalı.

Kaliteli yerlilerin toplanması taraftarıyım. Yerlilerle iyi bir omurga kurarsan uzun yıllar başarı ihtimali artıyor. Güveli-İlkin-Ale-Eylül-Ayçin 5'lisinin sayısı artmalı mesela.

Ceylan-Özel-Aslıhan-Sude-Bihter vakit kaybı bu saatten sonra.

Geri
Üst Alt