Voleybol Maç Başlığı ve Sohbet Konusu

Saçma paralar bunlar.

a1dc7400708092a166dd7295a4f9ffac.jpg

Zeren'in yaptığı iş anlamsız ve ben az biraz bu işi biliyorsam en fazla 5 sene yatırım yapıp kaybolur gider. ara sıra böyle takımlar ortaya çıkar ve uzun vadede karşılığını alamayınca yatırımı keserler. baskette ve voleybolda bu çoktur.

Sahibi galatasaraylı hatta kulüp üyesi bizimkilerin işbilmezliği yüzünden adamlar kulüp alıp oraya akıtıyor paraları. Hatta erkek basketboluna sponsorlar.
Şirketler bu sporlara yatırım yapınca vergi indirimi alıyor diye biliyorum. Bir de bu yüksek yatırımların karanlık tarafı var tabi.

Şirketler bu sporlara yatırım yapınca vergi indirimi alıyor diye biliyorum. Bir de bu yüksek yatırımların karanlık tarafı var tabi.
Fener zamanında aydınlara teslim ederek bir ekol yarattılar voleybolda bizde bu tarz para akıtacak adamlarla adım atıp sonrasını getirebiliriz. Hem Galatasaray ile iş birliği yapmak isimleri duyurma açısından daha prestijli bir iş.

Fener zamanında aydınlara teslim ederek bir ekol yarattılar voleybolda bizde bu tarz para akıtacak adamlarla adım atıp sonrasını getirebiliriz. Hem Galatasaray ile iş birliği yapmak isimleri duyurma açısından daha prestijli bir iş.
Sonrası gelmez işte renktaş. Onlarda sonrası paraları boşa sallayan Opet Ali Koç oldu.

Dangubic'in gidişi bizim için büyük kayıp bence. Lukasik iyi oyuncu gibi olsada asla onun gibi manşet defans yapabilen bir isim değil. Bu sene manşet ve defansta ağır patlar bizim takım.

Bizde böyle adamlar yok.
Varda kulüp yapısı yüzünden çıkmıyorlar. Bizim kulüpte mantık sen parayı ver biz bir güzel ezelim mantığı var. Liseli vasifsizlar iş olanağı bulsun diye kullanılıyor amatör branşlar. Yoneticinin yakın arkadaşı diye takımın başına geçirilen var mesela ya da amerika'ya tatile gidip masrafları kulübe fatura edenlerin olduğu branşlar var böyle ortamda kim niye parasının ezilmesini istesin. Bu tip adamlara direk o branşı teslim edip çekebilirsin zamanında erden timur erkek basketbolunu teslim ettik en parlak dönemi oldu son 10 yılda sonra liseli vasifsizlar işsiz kalacaklar diye el çektirdiler.

Geri
Üst Alt