- 6 Eylül 2014
- 83.437
- 56.934
- 4.283
Öbür senede biz verelim parayı Girelim ozamanLigle alakalı değil Zeren bastı parayı wild card aldı ondan bahsediyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öbür senede biz verelim parayı Girelim ozamanLigle alakalı değil Zeren bastı parayı wild card aldı ondan bahsediyor.
Cibara denen herif paraları başka yere harcıyor demekki. Bu heriften bir halt olmazWild cardı alamamak da Galatasaray'ın ayıbı ve yönetenlerin vizyonsuzluğu olarak bir köşede kalsın.
Gerçi doğru bu haberi paylaşmıştım bu forumda halbuki. Unutmuşum.Ligle alakalı değil Zeren bastı parayı wild card aldı ondan bahsediyor.
Voleybolun başında cibara gibi vasıfsız biri var para vererek gider mi hiç adamın ödü koptu bu sene kazara şampiyonlar ligine gidersek diye.Öbür senede biz verelim parayı Girelim ozaman
BU vizyonsuz senelerdir basimizdaVoleybolun başında cibara gibi vasıfsız biri var para vererek gider mi hiç adamın ödü koptu bu sene kazara şampiyonlar ligine gidersek diye.
İlkin bozdu planlarını yoksa düşük vizyonuyla ligde altıncılık kovalayan takımlar yaratırdı.BU vizyonsuz senelerdir basimizda
Kusura bakılmasın ama bu konuda bu paraları Gs neden vermedi diye asla eleştirmem tamamen zarar bu iş.Saçma paralar bunlar.
![]()
Sahibi galatasaraylı hatta kulüp üyesi bizimkilerin işbilmezliği yüzünden adamlar kulüp alıp oraya akıtıyor paraları. Hatta erkek basketboluna sponsorlar.Saçma paralar bunlar.
![]()
Şirketler bu sporlara yatırım yapınca vergi indirimi alıyor diye biliyorum. Bir de bu yüksek yatırımların karanlık tarafı var tabi.Sahibi galatasaraylı hatta kulüp üyesi bizimkilerin işbilmezliği yüzünden adamlar kulüp alıp oraya akıtıyor paraları. Hatta erkek basketboluna sponsorlar.
Fener zamanında aydınlara teslim ederek bir ekol yarattılar voleybolda bizde bu tarz para akıtacak adamlarla adım atıp sonrasını getirebiliriz. Hem Galatasaray ile iş birliği yapmak isimleri duyurma açısından daha prestijli bir iş.Şirketler bu sporlara yatırım yapınca vergi indirimi alıyor diye biliyorum. Bir de bu yüksek yatırımların karanlık tarafı var tabi.
Sonrası gelmez işte renktaş. Onlarda sonrası paraları boşa sallayan Opet Ali Koç oldu.Fener zamanında aydınlara teslim ederek bir ekol yarattılar voleybolda bizde bu tarz para akıtacak adamlarla adım atıp sonrasını getirebiliriz. Hem Galatasaray ile iş birliği yapmak isimleri duyurma açısından daha prestijli bir iş.
Bizde böyle adamlar yok.Fener zamanında aydınlara teslim ederek bir ekol yarattılar voleybolda bizde bu tarz para akıtacak adamlarla adım atıp sonrasını getirebiliriz. Hem Galatasaray ile iş birliği yapmak isimleri duyurma açısından daha prestijli bir iş.
Varda kulüp yapısı yüzünden çıkmıyorlar. Bizim kulüpte mantık sen parayı ver biz bir güzel ezelim mantığı var. Liseli vasifsizlar iş olanağı bulsun diye kullanılıyor amatör branşlar. Yoneticinin yakın arkadaşı diye takımın başına geçirilen var mesela ya da amerika'ya tatile gidip masrafları kulübe fatura edenlerin olduğu branşlar var böyle ortamda kim niye parasının ezilmesini istesin. Bu tip adamlara direk o branşı teslim edip çekebilirsin zamanında erden timur erkek basketbolunu teslim ettik en parlak dönemi oldu son 10 yılda sonra liseli vasifsizlar işsiz kalacaklar diye el çektirdiler.Bizde böyle adamlar yok.