Voleybol Maç Başlığı ve Sohbet Konusu

Tam ekran bile olmuyor. Kimin vurdugunuda görmüyorum doğru durust

Frantti sen dinlenirsin bu sene

Frantti seni hiç sevmedim

Senin İlkin sillya gibi defansı iyi smacorlerin varsa pasör caprazin üst düzey olmali as olarak Alexia olmaz ama yapacak birşey yok

Kadın baskettede ısrarla Amerikalı skorer alınmıyor. Yoksa bu kadrolar iyi. 1 oyuncu yüzünden bütün kadro mahvoluyor neyazikki

Franti havlu sallar anca bu sene. Bongaerts'e kötü ligin ikinci yarısından beri.

Eczacı'da ki Elif Cimbomlu diye biliyorum seneye çaprazla onu da almak lazım Bongaerts vs. bunlar Nilüfer topçusu.

Eczacı'da ki Elif Cimbomlu diye biliyorum seneye çaprazla onu da almak lazım Bongaerts vs. bunlar Nilüfer topçusu.
Sırf 1 önemli oyuncu yüzünden kadrolar mahvoluyor reis. Bak ust duzey pasör caprazi al şampiyon olabilir dersin

Kadın Baskette kelsey plum gelsin eurolugide alirsin

Sırf 1 önemli oyuncu yüzünden kadrolar mahvoluyor reis. Bak ust duzey pasör caprazi al şampiyon olabilir dersin

Kadın Baskette kelsey plum gelsin eurolugide alirsin
İki transferle Boskovic'li Vargas'lı kadroları yenemezsin zaten. Seneye şampiyonlar ligiyle beraber Antropova, Elif belki bir milli oyuncu daha anca böyle rekabet edebiliriz.

Malum kulüp dijital voleybol medyasına kiloyla troll bırakmış. Her post altında olmayan tarih anlatılıyor Fener konusunda. Çoluk çocuk doluşuyor etkileniyor falan diye yapıldığına inanmaya başladım artık. Bu taktikleri bu ülkeye kimlerin bulaştırdığını tahmin etmek zor değil.

Geri
Üst Alt