- 6 Eylül 2014
- 90.120
- 62.118
- 4.488
İlk seti aldilar sahalarinda değişik bir takimBu portonun weleybol takımı iyi mi ki yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk seti aldilar sahalarinda değişik bir takimBu portonun weleybol takımı iyi mi ki yaw
Yenilirsek eleniyoruz mu?İlk seti aldilar sahalarinda değişik bir takim
Bizim sahada mac var dahaYenilirsek eleniyoruz mu?
Wohey wohey wohey
Şampiyon olma ihtimalimiz yok. ziraat yenilgisiz sezonu bile tamamlayabilir ligde. Bizde 2-3 tane oyuncunun kalitesiyle ilk 3 içinde oluruz. belki yine final görürüz. oysa ki bu kadronun tavanı ziraatı bile geçip şampiyon olabilecek kapasitede. Şampiyonlar liginde en az çeyrek final beklerken ben gruptan bile çıkacağımızı düşünmüyorum. lublin net lider olur, halkbank'da bizi geçebilir grupta ve elenebiliriz.Bu şubeyi yönetenler hiç mi utanma ar yok acaba? Sözde şampiyonluk için kurulan takım gelene geçene 2 set veriyor yani 1 puan. Halkbanka zaten yenildiler. Şubeyi yöneten Cibara acile gönderilmeli
voleybolu çok bilmiyorum ama rakip servis atarken orta oyuncu çıkıyor libero giriyor yerine.Niye 7 kişi
Ahkam kesiyoz daha sahaya kaç kişi çıkıldığını bilmiyozvoleybolu çok bilmiyorum ama rakip servis atarken orta oyuncu çıkıyor libero giriyor yerine.