Voleybol Maç Başlığı ve Sohbet Konusu

Antropova gibi bir canavarı nasıl eczacıbaşına bırakırsınız şaka mısınız ? vargas, egonu ve haak kalitesinde ve ilerleyen yıllarda rakipsiz kalması muhtemel çaprazdır antropova. Bu kafayla vakıf ve fenere karşı çaprazlıktan 3-2 şerefli yenilgelere abone oluruz. Sylla, wang gibi isimlerin yanına antropova bir eklesen, ligi geçtim şampiyonlar ligi şampiyonluğunu zolayacak kadron olacaktı.

Isabelle Haak gerekiyor yönetim uyuma ulan
Bunlar bir halt alamaz. Kadın Baskette Amerikalı yıldız alsalar eurolig gelebilir. Onuda alamazlar. Bunlar başarıyı ağırlık gören herifler. Hele şu cibara hayatımda gördüğüm en kotu yonetici

GS'a gelmek istemediyse önünden yesin miss ANTROPOZova
images (13).webp

Bunu istiyorum MMM kralicem gelsin

Haak alınırsa şampiyon oluruz. Van Ryk gibi biri alınırsa 4. oluruz öyle bir fark var arada. 4. olacaksak zaten Sylla ve Yuan'a para vermeye gerek yok.
Yani sen sylla yuani alacan pasör caprazlarin alexia grobelna olacak.

Kadın baskettede aynısı ordada skorerin yok Johannes geldi ama yetmez Amerikalı skorer lazım. Boşa yatırım oluyor

Yani sen sylla yuani alacan pasör caprazlarin alexia grobelna olacak.

Kadın baskettede aynısı ordada skorerin yok Johannes geldi ama yetmez Amerikalı skorer lazım. Boşa yatırım oluyor
Evet ama bunu anlayamıyorlar. Bir de yavaş yavaş büyüyoruz, falan diye kendini avutan taraftarlar var. Onlar hepten sorunlu. Zeren daha dün kuruldu, parayı bastı hem oyuncuları aldı hem Cl ye gitti. Bu işler paraya bakar. Biz eskiden de yatırım yaptık, noldu? O sezonlarda hem takımın bir iki pozisyonu sorunluydu başarı gelmedi ve tekrardan başa dönüldü. Bizim mücadele ettiğimiz takımlar bu sporda kafaya oynayan takımlar ve dünyada elit seviyede oyuncu az. O yüzden bu takımları kırmak zorundasın, şampiyon olmak istiyorsan.

Geri
Üst Alt