Tarık Çetinkaya
10 Numara!
- 17 Eylül 2018
- 16.383
- 17.540
- 1.748
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar bir halt alamaz. Kadın Baskette Amerikalı yıldız alsalar eurolig gelebilir. Onuda alamazlar. Bunlar başarıyı ağırlık gören herifler. Hele şu cibara hayatımda gördüğüm en kotu yoneticiIsabelle Haak gerekiyor yönetim uyuma ulan
Aynı teklifi sunmuşuz gelmemiş bize
GS'a gelmek istemediyse önünden yesin miss ANTROPOZova
Gelmez bu İtalya aşığı çıkmaz oradanEkli dosyayı görüntüle 308711
Bunu istiyorum MMM kralicem gelsin
GS aşığı yaparız yapmasında Mehmet cibara vasat pasör caprazi kovaliyordur simdiGelmez bu İtalya aşığı çıkmaz oradan
Annesi sorunluymus onu vakıf dönemi de bu yüzden bitti deniyorGS aşığı yaparız yapmasında Mehmet cibara vasat pasör caprazi kovaliyordur simdi
Annesinin sorunu neki İtalya'da sorun yaşamıyor muAnnesi sorunluymus onu vakıf dönemi de bu yüzden bitti deniyor
İtalya aşığı ondan iste.Annesinin sorunu beki İtalya'da sorun yaşamıyor mu
Ulan bende hasta filan sandım. Almak istersen alınır sylla Wang geliyorsa o mu gelmeyecek Bizim taraftara aşık olur. Vakifbankta robot taraftarlar vardiİtalya aşığı ondan iste.
Yani sen sylla yuani alacan pasör caprazlarin alexia grobelna olacak.Haak alınırsa şampiyon oluruz. Van Ryk gibi biri alınırsa 4. oluruz öyle bir fark var arada. 4. olacaksak zaten Sylla ve Yuan'a para vermeye gerek yok.
Evet ama bunu anlayamıyorlar. Bir de yavaş yavaş büyüyoruz, falan diye kendini avutan taraftarlar var. Onlar hepten sorunlu. Zeren daha dün kuruldu, parayı bastı hem oyuncuları aldı hem Cl ye gitti. Bu işler paraya bakar. Biz eskiden de yatırım yaptık, noldu? O sezonlarda hem takımın bir iki pozisyonu sorunluydu başarı gelmedi ve tekrardan başa dönüldü. Bizim mücadele ettiğimiz takımlar bu sporda kafaya oynayan takımlar ve dünyada elit seviyede oyuncu az. O yüzden bu takımları kırmak zorundasın, şampiyon olmak istiyorsan.Yani sen sylla yuani alacan pasör caprazlarin alexia grobelna olacak.
Kadın baskettede aynısı ordada skorerin yok Johannes geldi ama yetmez Amerikalı skorer lazım. Boşa yatırım oluyor