Okan Gecir
Tecrübeli Üye
- 27 Şubat 2024
- 5.058
- 2.979
- 523
Galatasaraya yakışmayan işler oluyor 1 yıldır bu şubede ve herkes halinden memnun gibi.Hayatımda bu kadar büyük bir rezillik görmedim. Umutla beraber Arslan ve Hasan'da gider umarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaraya yakışmayan işler oluyor 1 yıldır bu şubede ve herkes halinden memnun gibi.Hayatımda bu kadar büyük bir rezillik görmedim. Umutla beraber Arslan ve Hasan'da gider umarım
Bu şubeye verilen parayla kadın şubeye çapraz alınsa şampiyonduk.Galatasaraya yakışmayan işler oluyor 1 yıldır bu şubede ve herkes halinden memnun gibi.
Kadın şubesi de iyi bir yabancı hoca getirildi ve rotasyon genişletirdi. bir çapraza ligi alabilecek bir takım bile olabilir yani orada işler doğru giderken, erkeklerde neden umut çakır anlamıyorum. aslında anlıyorum da dile getirmek istemiyorum.Bu şubeye verilen parayla kadın şubeye çapraz alınsa şampiyonduk.
Burada hoca zaten sorunlu da takımda yanlış kuruldu esasen. Patry, Maar, Jaesckhe üçü birden bir takımda olmamalıydı. Bu üç oyuncu da iyi ama birlikte olmaz ve olmuyorda. Üçü de sistem topu oyuncusu. Ama erkeklerde özellikle açık topları değerlendirecek yırtıcı oyuncular lazım. Üçü de bu sınıfa girmiyor. Tabi başımızda antrenör ve pasör olsaydı yinede bu maçları alabilirdik tabi..Kadın şubesi de iyi bir yabancı hoca getirildi ve rotasyon genişletirdi. bir çapraza ligi alabilecek bir takım bile olabilir yani orada işler doğru giderken, erkeklerde neden umut çakır anlamıyorum. aslında anlıyorum da dile getirmek istemiyorum.
Yabancı bir hoca aranıyormuş.dAHA kovulmadı mı?
Üçünün toplami 500 bin bile yoktur yazdıklarının en dusugu antropova 1.5'a gitti eczacibasina.Parayı hiç edenlere yazıklar olsun, ulan Grobelna, Franti, Lukasik 3'üne verilen parayla Egonu'da Haak'da Antrapavo'dan da biri rahat alınırdı, kimin avantası varsa ABV.
Grob sadece 400 alıyor diye biliyorum, Franti geçen sene Vakıftan 500 alırken bizden kaç alacak ? Lukasik milli oyuncu hatırı sayılır smaçör 3'ü min. 1€ alıyordur zaten, Egonu olmaz pahalı ama Haak ve Antrapova'ya yeterdi yada az bir fark kalırdı.Üçünün toplami 500 bin bile yoktur yazdıklarının en dusugu antropova 1.5'a gitti eczacibasina.
Şuan sahada 2 yabancı ile oynuyoruz. Ama kenar yönetimi farkında bile değilNaz ısrarı da gereksiz, ortayı hiç devreye sokamadı, bu yüzden rahat blok gidiyor köşelere.