Voleybol Maç Başlığı ve Sohbet Konusu

EJPS2BvWwAQbjmO

Vakıfbank 24-26 Galatasaray

AMAN ALLAHIMMMMMMMMMMMM

Anti denen yunan smacor yeteneksizin teki. Sadece boyu uzun asla fark yaratamaz ve cok hata yapiyor. 1.96 boyu var. Vakifbankta 1.80 lik Gabi dahi iyi o boy bu kizda olsa cok fark yatatirdi

Tamam amatör şubeler hiçbir zaman istediğimiz gibi olmuyor da bunların loserliği buraya bile fazla.

Tamam amatör şubeler hiçbir zaman istediğimiz gibi olmuyor da bunların loserliği buraya bile fazla.

Kesinlikle amatör branşlarda kapatılması gereken bir şube varsa o da bu şubedir. 2 sezon korkunç büyüklükte yatırım yapıldı 12/13 ve 17/18 sezonunda. İkisi de fiyaskoyla sonuçlandı. Senelerdir diyorum bu gereksiz, loser şubeye yapılan yatırım erkek voleybola yapılsaydı müzede 5-6 fazla kupamız vardı. Erkek voleybol hep düşük bütçelerle en iyisini yapmaya çalıştı. Bu sene ilk kez büyük yatırım gördü. Onda da Fb'yi yenerek kupayı aldık ve ligde devreyi lider bitirdik.

Kesinlikle amatör branşlarda kapatılması gereken bir şube varsa o da bu şubedir. 2 sezon korkunç büyüklükte yatırım yapıldı 12/13 ve 17/18 sezonunda. İkisi de fiyaskoyla sonuçlandı. Senelerdir diyorum bu gereksiz, loser şubeye yapılan yatırım erkek voleybola yapılsaydı müzede 5-6 fazla kupamız vardı. Erkek voleybol hep düşük bütçelerle en iyisini yapmaya çalıştı. Bu sene ilk kez büyük yatırım gördü. Onda da Fb'yi yenerek kupayı aldık ve ligde devreyi lider bitirdik.
Aynısını yazmaya geldim üstat lakin şube değil takım kapatılmalı zira Galatasaray geçmişinde başarı olan, hele ki halihazırda Nedim Hocayla efsaneler yaratan Erkek Takımını korumalı ve kadın takımının bütçesinin yarısını onun emrine tahsis etmeli....

Her sene güzel kızları takıma toplayıp 4. olup avrupadan elenmekten başka bir işe yaramayan takım... Barbolini ile olmadıysa hiçbir zaman olmaz :(

Hem kadın takımının bütçesi daha fazla yarısı da borç ödemede kullanılır... Voleybol şubemizi tek takımla götürürüz bence altyapımız da kapanmalı....

Ayrıca maçlarımız da Taçspor'da ilk sezondaki gibi oynanmalı... Böylece bu şube hem her sene şampiyonluğa oynar hem de kar eder... Akıl var mantık var yahu dünyanın en iyi 2 takımının olduğu ligde kadın voleyboluna yatırım yapmak nedir... Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın artık sokağa atacak parası kalmadı. Hadi bejeke mal, fener de bu işe Kerem Aydınlar rahmetli olunca babası Mehmet Ali Aydınlar yüzünden sokuldu bizim neyimize bizim geçmişimizde Kadın Takımımızın hiçbir esamesi okunmadı ki... Vakıfbank ile Eczacıbaşı ile değil biz değil fener dünyada baş edebilen yok eskiden ruslar vardı onlar da pes etti şimdi ara ara italyan takımları çıkabiliyor hayır diğer takımlar da devlet takımı halkbank-karayolları-thy :( kendimize gelelim acilen birilerinin tokatlaması lazım bunları ayılmaları için...

Evet biraz da voleybol konuşalım

Yarı Final | Polonya 2-2 Türkiye

Tie-break

teve2

Geri
Üst Alt