- 27 Ocak 2010
- 139.179
- 105.466
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçın yayını nerede? TRT sporda İngiltere'den maç varVakıfbank 24-26 Galatasaray
AMAN ALLAHIMMMMMMMMMMMM
Maçın yayını nerede? TRT sporda İngiltere'den maç var
Tamam amatör şubeler hiçbir zaman istediğimiz gibi olmuyor da bunların loserliği buraya bile fazla.
Aynısını yazmaya geldim üstat lakin şube değil takım kapatılmalı zira Galatasaray geçmişinde başarı olan, hele ki halihazırda Nedim Hocayla efsaneler yaratan Erkek Takımını korumalı ve kadın takımının bütçesinin yarısını onun emrine tahsis etmeli....Kesinlikle amatör branşlarda kapatılması gereken bir şube varsa o da bu şubedir. 2 sezon korkunç büyüklükte yatırım yapıldı 12/13 ve 17/18 sezonunda. İkisi de fiyaskoyla sonuçlandı. Senelerdir diyorum bu gereksiz, loser şubeye yapılan yatırım erkek voleybola yapılsaydı müzede 5-6 fazla kupamız vardı. Erkek voleybol hep düşük bütçelerle en iyisini yapmaya çalıştı. Bu sene ilk kez büyük yatırım gördü. Onda da Fb'yi yenerek kupayı aldık ve ligde devreyi lider bitirdik.