Voleybol Maç Başlığı ve Sohbet Konusu

en ivedilikle yapılacak iş artık tüm branşlarda yerli antrenörlerden (sedat incesu hariç) paçayı kurtarmak olmalı. futbol filan neyse de böyle incelikli, yoğun taktik sporlarda yerli antrenörler çok sırıtıyor artık. milli takımın başındaki adam bile olsalar da.

Nedim Özbey'le devam ya ne uğraşacaksınız ki şimdi tekrardan antrenör bulmaya.80 yıldır kupa yoksa ne var yani.Kapatın gitsin yıllardır kendi kendine takılıyor bu şubeler zaten.Bazen orta sıralarda oynuyoruz, bazen küme düşmesek şükrediyoruz.

Nedim Özbey, bağıra bağıra beni bırakın gideyim size katabileceğim hiçbir şey yok diyor.

Bu adamın Terim'den daha mı fazla kredisi var yoksa biz şimdi kim uğraşacak yeni antrenör bulmaya mı diyoruz?Kovun artık!!

Son düzenleme:

Nedim Özbey, bağıra bağıra beni bırakın gideyim size katabileceğim hiçbir şey yok diyor.

Bu adamın Terim'den daha mı fazla kredisi var yoksa biz şimdi kim uğraşacak yeni antrenör bulmaya mı diyoruz?Kovun artık!!

Tek sorun nedim özbeyse haklısın da oyuncu kalitesini napcaz, özbey gidince otomatik artacak mı kalitemiz.

Gs-fb kadın voleybolu mçı saat 17:00da trt spor yıldızda.

Burak önderliğinde gene kaybederiz.

Seneye kadın voleybol liginin 40. sezonu yani koca kulübün 1 tane şampiyonluğu olmaz mı ya bu kulübün üyesi taraftarı hiç mi hesap sormayacak hayır madem hesap soracak kadar da iplenmiyor şube hakikaten kapatın niye her sene kadro kurma, forma üretme ne bileyim deplasmana giden uçak otobüs ayarlama zahmetine giriliyor. Şu takımı deplasmana götüren otobüsün benzin parası bile zarardır kulübe.

alexia türk olmuş hiç söylemiyorsunuz

Geri
Üst Alt