Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bunu fark etmiştim, TVye yanlış yazmışlardır diyip geçiştirmiştim.Doğruymuş!
Bu kural hatası belki de kupamıza mani oldu pes yani
Ben bunu fark etmiştim, TVye yanlış yazmışlardır diyip geçiştirmiştim.Doğruymuş!
Bu kural hatası belki de kupamıza mani oldu pes yani
Ben itiraz etmedik zannediyordum ama itiraz da etmişiz, oyna devam demişler.Büyük bir skandal var.Söz konusu GS olduğu için tekrar falan etmezlertekrarlanır mı
NoldukiAlexia hadi güle güle, bir süre görmek istemiyorum seni
Rezilleri oynuyor ve bu maç özelinde değil bütün 2.yarı böyleydi.İlkin de aynı şekilde blok yemeye doyamadılarNolduki
Demekki motive edilemiyorlarRezilleri oynuyor ve bu maç özelinde değil bütün 2.yarı böyleydi.İlkin de aynı şekilde blok yemeye doyamadılar
Ilk geldiği yil beğenmemiştim bunu. Geliştirmiş kendini zannedersemAnthi, şampiyonlar liginde kafaya oynayan takımlarda dahil her yerde oynayabilir nasıl kalmaya ikna edildi hayret.
Öyle geçen sene Aydın'da da ortalama oynamıştı bu sene ne olduysa uçtu gitti. Pasörde iyi değil diğer smaçörlerden de düzgün yardım almamasına rağmen min. %50 ile hücumu standart haline getirdi.Ilk geldiği yil beğenmemiştim bunu. Geliştirmiş kendini zannedersem