Okan Gecir
Tecrübeli Üye
- 27 Şubat 2024
- 5.058
- 2.979
- 523
liberolarımız facia.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dostum sen niye bozuk plak gibi aynı şeyleri yazıp duruyorsun.Şu takima caritasu ve Sırp oyuncuyu as oyuncu yaparak resmen ihanet edilmiş. Bunlar senin yedegin olmalı. Bu takıma 2 üst düzey oyuncu alsan şampiyon olursun
Hoşuna gitmedi mi. Sen vasat takım sevebilirsin devam etDostum sen niye bozuk plak gibi aynı şeyleri yazıp duruyorsun.
Maç izle keyif al biraz dostum. 4 aydır aynı şeyleri yazıp duruyorsun. Böyle hayat gitmez.Hoşuna gitmedi mi. Sen vasat takım sevebilirsin devam et
Sadece defans yaptığımız anlarda zevk alıyorum. Hücumda acı cekiyorum. Bu takıma ihanet edildi. Çok iyi omurga var bu takimdaMaç izle keyif al biraz dostum. 4 aydır aynı şeyleri yazıp duruyorsun. Böyle hayat gitmez.
Takıma ihanet falan edilmeli. Güzel bir yapılanma yapıldı her sene de üstüne katarak devam edilir.Sadece defans yaptığımız anlarda zevk alıyorum. Hücumda acı cekiyorum. Bu takıma ihanet edildi. Çok iyi omurga var bu takimda
Valla seneye bu smacorlerin yerine adam alınmazsa özellikle bu caritasunun yerine yine bir halt olmaz. Bizim pasör artık tercih bile etmiyor bunuTakıma ihanet falan edilmeli. Güzel bir yapılanma yapıldı her sene de üstüne katarak devam edilir.