Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bari birinde atlasaydık elendik mi
TapaTalK
Bu sezon "Venus Sultanlar Ligi" adı altında oynanınca ve NTVSpor'da yayınlanınca ilgimi çekmişti voleybol. Hatta normal sezondaki maçları bile az çok takip ettim. Bazen canlı izledim, bazen youtube özetlerinden baktım hatta Vakıfbank-Eczacıbaşı maçını yerinden izledim ama playoff'lar başlayınca acayip derecede saçma bir statüyle oynandığına kanaat getirdim. Şöyle ki;
22 hafta sonunda 21 galibiyet 1 mağlubiyet alıp açık ara lider bitiren Vakıfbank, bu üstün performansına rağmen playoff ilk turunda lig 8. Beşiktaş ile eşleşti ve ilk maç deplasmanda rövanş içerde olmak üzere 2 maç oynadı. Daha da tuhafı, Vakıfbank yarı finalde de büyük ihtimalle Galatasaray ile eşleşecek ve yine 2 maç üzerinden oynanacak eşleşmenin 2 maçı da tarafsız saha olan Burhan Felek Spor Salonu'nda yapılacak. Madem yarı final ve final tarafsız sahada oynanacaktı, 22 maç neden oynattınız bu takımlara. 22 maçta 21 galibiyetin karşılığı bir tek 8. ile ilk maçı deplasmanda oynama avantajı mıdır. Çok saçma..