Voleybol Maç Başlığı ve Sohbet Konusu

Filenin zurnacılarını tebrik ederim.

Şu berbat takıma 9 Milyon Dolar bütçe vermişler birde.

Kadın basketbol takımını bunun 5 de 1'ine mahkum.

Allah böyle takımın belasını versin. Centoni Gamze Seda Leys Güldeniz defolun gidin utanmazlar sürüsü. Aldığınız paralar haram olsun. Gamze'yi Eczacı istiyomuş zaten, verelim hemen. Ataman'a söyleyecek söz bulamıyorum. Ben antrenörüm diye ortalarda dolaşmasın. Bu kadar loser bir şube olamaz.

2 0 oldu, artik 3-2 kazansak bile elendik herhalde

devam oynamaya gerek yok aslinda

Son düzenleme:
Ataman Güneyligil bu takımın başında hoca olarak kalacaksa kimse ama kimse takip etmesin bu takımı. enimde son izleyişim oldu bu takımı. Altın sette Jack gibi oyuncuyu 3 te tutup tek ayağa dolandırtmayan antreörümsü!

Tam durumu yarın belli olacakmış ama mucizevi şekilde bu ayak bileği kırılmadı deniyor. Ronaldo, İnter'de kavalı kırmıştı o geldi aklıma da böyle bir şeyde ilk defa gördüm. Yerdeyken bağırması falan gitmiyor kulağımdan.

Bu sezon "Venus Sultanlar Ligi" adı altında oynanınca ve NTVSpor'da yayınlanınca ilgimi çekmişti voleybol. Hatta normal sezondaki maçları bile az çok takip ettim. Bazen canlı izledim, bazen youtube özetlerinden baktım hatta Vakıfbank-Eczacıbaşı maçını yerinden izledim ama playoff'lar başlayınca acayip derecede saçma bir statüyle oynandığına kanaat getirdim. Şöyle ki;

22 hafta sonunda 21 galibiyet 1 mağlubiyet alıp açık ara lider bitiren Vakıfbank, bu üstün performansına rağmen playoff ilk turunda lig 8. Beşiktaş ile eşleşti ve ilk maç deplasmanda rövanş içerde olmak üzere 2 maç oynadı. Daha da tuhafı, Vakıfbank yarı finalde de büyük ihtimalle Galatasaray ile eşleşecek ve yine 2 maç üzerinden oynanacak eşleşmenin 2 maçı da tarafsız saha olan Burhan Felek Spor Salonu'nda yapılacak. Madem yarı final ve final tarafsız sahada oynanacaktı, 22 maç neden oynattınız bu takımlara. 22 maçta 21 galibiyetin karşılığı bir tek 8. ile ilk maçı deplasmanda oynama avantajı mıdır. Çok saçma..

Bu sezon "Venus Sultanlar Ligi" adı altında oynanınca ve NTVSpor'da yayınlanınca ilgimi çekmişti voleybol. Hatta normal sezondaki maçları bile az çok takip ettim. Bazen canlı izledim, bazen youtube özetlerinden baktım hatta Vakıfbank-Eczacıbaşı maçını yerinden izledim ama playoff'lar başlayınca acayip derecede saçma bir statüyle oynandığına kanaat getirdim. Şöyle ki;

22 hafta sonunda 21 galibiyet 1 mağlubiyet alıp açık ara lider bitiren Vakıfbank, bu üstün performansına rağmen playoff ilk turunda lig 8. Beşiktaş ile eşleşti ve ilk maç deplasmanda rövanş içerde olmak üzere 2 maç oynadı. Daha da tuhafı, Vakıfbank yarı finalde de büyük ihtimalle Galatasaray ile eşleşecek ve yine 2 maç üzerinden oynanacak eşleşmenin 2 maçı da tarafsız saha olan Burhan Felek Spor Salonu'nda yapılacak. Madem yarı final ve final tarafsız sahada oynanacaktı, 22 maç neden oynattınız bu takımlara. 22 maçta 21 galibiyetin karşılığı bir tek 8. ile ilk maçı deplasmanda oynama avantajı mıdır. Çok saçma..

Bence de çok saçma da sanırım GDS yüzünden bu yola gidildi. Çünkü her salonda yok bu sistem. En basitinden bizim salonda yok. Zaten 4 klüpte Burhan Felek'te oynamaya alışkın, Anadolu takımı olsa sıkıntı olurdu tabi.

Maç Sonucu: Galatasaray 3-0 Bursa BB

Sultanlar Ligi'nde yarı finale yükseldik.

Vakifbank rahat eler bizi

Bu sezon 4.lüğümüzü korumayı başardık, seneye Bursa 4. olabilir ama dikkat etmek lazım.

Vestel Venus Sultanlar Ligi Yarı Final 1.Maç

1.Set Galatasaray 25-19 Vakıfbank

klasik 1-3 skoru bekliyorum

Aman allahımmmmmm

Geri
Üst Alt