Volkan Bayarslan: "Galatasaraylı oyuncu Konyalı'nın ayağının önüne ayağını koyduğu için topa vuruyor"

Ceza sahasındayım rakiple top arasına girdim, rakip ayağıma vurdu ben de topa dokundum, penaltı değilmi lan aptal herif!!!

Hayatımda bu kadar saçma bir karar daha duymadım. VAR hakemi kendi söylemiyor mu Konyalı oyuncu Galatasaraylı oyuncunun ayağına vuruyor diye?

Vay Konyalı oyuncu topa vurmak istiyormuş var Galatasaraylı oyuncu onun ayağının önüne kendi ayağını koymuş resmen iptal etmek için bahane aramış

Konyalı oyuncu Galatasaraylı oyuncunun ayağına vurduğu için Galatasarayın golü iptal edildi bu ligde

Söyleyeceklerim bu kadar

Var varken bile şike yapilabiliyor.Herkesin gözü önünde.Yönlendirmeye bak sen.Bu herifler yüzünden milyonlarca insan birbirine giriyor.Halki kin ve nefrete daha fazla kim sürükleyebilir?halki kin ve nefrete sürükleme var burada.Herhangi bir insan aleni olarak calistigi işe zarar verirse o işte kalamaz ama bunlar milletvekili gibi hicbirsey olmuyor.Klüp sert bir sekilde aciklama yapmazsa onlarada yaziklar olsun.

yerli hakem olmaz. bizimkilerde kuralları muhakeme yeteneği yok, kuralı şeyinden anlıyorlar

Görüyorsun, "bak" diyerek adamı etki altına almış, koşullandırmış. Allah sizi bildiği gibi yapsın, hainler.

Lawuk GSli oyuncu topa dokunuyor dedikten sonra Direnç GSli oyuncu değemiyor demi dedikten sonra evet değemiyor diyor. Götünden uydurup iptal etmiş

Bu orta hakemler de süslük heralde. VAR üzerinden şike dönsün bunlar ihale VAR'ın üstüne kalsın diye gördüğünü bile yorumlamasın. Ne güzel sistem.

Geri
Üst Alt