Volkan Bayarslan: "Galatasaraylı oyuncu Konyalı'nın ayağının önüne ayağını koyduğu için topa vuruyor"

Rezillik ama herhangi bir ceza veya baska birsey olacagini hic zannetmiyorum

Gidip mertensin manu maçında aldırdığı penaltıyı izlesinler. Futbol dünyası ona benzer 10 binlerce pozisyona sahip futbolcuların foul aldığı.

Aldiği diyorum bak yaptığı değil.

Rakip topa vurmadan ayağını sokar foul ALIRSIN.

Felaket ki ne felaket. Kac tane golumuz iptal edildi uydurma faullerle. Artik saflik ya da salaklik ile aciklanamayacak duzeyde. Galatasaray'a karsi art niyet had safhada son 2 sezon + bu sezon ilk 2 mac itibariyle.

Bizim aldigimiz sampiyonluklar en az 1,5 sampiyonluk sayilsa yeridir. Boyle bir aptallik olamaz.

futbolda amaç topa vurmak değil mi embesil yavrusu topa ayağını vurduysa o top torreiranın olmuştur o saatten sonra yapılan her müdahale torreiraya yapılan fauldür.

Maaşlarını artırdığında doğru karar vereceğini düşünen bir tff başkanının olduğu ligde al sana sizin çocuklar.

Eh yönetim bu böyle kalacakmi yoksa birsey yapacakmisiniz? Benimki de sorumu tabi birsey yapmiyacaklar

İşte burası Türkiye ve dünyanın hiçbir yerinde olmayan kurallar Galatasaray karşısında üretilir, başarılı olan her zaman cezalandırılır. Bir futbolcunun diğerinde daha hızlı daha çevik olması nasıl ceza kabul edilip faul verilebilir yaw. Önümdeki topa beraber giderken ben daha hızlıyım diye adamdan önce dokunacam dolayısıyla o bana vurduğu için faul olacak ama benim aleyhime. Yaw buna gülerler kardeşim. Siz kimsiniz nasıl bir yapı bu.

Hem bu Kadir Sağlamın hem bu Bayarslanın hem Mustafa İlker Coşkunun peşini bırakırsa bu yönetim hemen istifa etsin hemen...

Bu adamın nasıl bir bilmem ne cocugu oldugunu herkes izlerken görüyor zaten. Bunu bir tane taraftar çok sağlam dövmüştü ellerinden öperim o kardeşimizin.

Geri
Üst Alt