Volkan Bayarslan: "Galatasaraylı oyuncu Konyalı'nın ayağının önüne ayağını koyduğu için topa vuruyor"

Yeter mi sence? Bu var hakeminin haddi olmayan yorumunun futbol kitapçığında karşılığı nerededir izah edilmeli yoksa bundan sonra tüm araya girerek kazanılan toplarda yediğimiz goller iptal edilmeli zira bizim topcunun ayağının önüne bir ayak gelerek kazanılacak bir çoğu
Eğer ceza verdirirler bir daha maç yönetemezse yeterli. Maç alırsa demek ki işlerini yapmamışlardır.

Yakında Muslera nın elleri daha yukarıda olduğu için kafa vurmak isteyen oyuncu Muslera nın eline vuruyor o yüzden Muslera penaltı yapmıştır diye karar çıkar mı? çıkar..

Derhal yabancı var şart

Bütün var hakemleri ifbye daha ağır çalışacak geçen sene ifb onları değiştirtti diye

Bizimkilerin böyle bi gücü olmadığından ifbyi hoşnut tutmak için böyle abuk subuk kararlar verecek ipneler.

Galatasaraylı oyuncu ayağını daha önce uzattığı için topa gidiyür fln diyo herif. Varda ali koç olsa utanır iptal etmeye lan

Galatasaraylı oyuncu topa değemiyor doğru mu sorusuna evetle başlayan cevap veriyor ki hemen öncesinde Galatasaraylı oyuncu ayağını koyduğu için Konyalı ayağına vurduğu için topa dokunuyor gibi skandal bir cümle var.

Hayatımda gördüğüm en skandal açıklamalardan biri.

Fenerasyon önde baskılı oyunumuza çözüm üretmiş bende diyorum biz niye top oynayamıyoruz artık

Hangisi olduğu belli ama ya en basit kuralı dahi bilmiyorlar ya da şike yapıyorlar
VAR hakemi zaten ilk andan beri sürekli konuşup zemini hazırlıyor
Orta hakem de bence şike yapmıyorsa bile ya kural bilmiyor ya da baskı ve etki altında dağılıyor
“Toreira topa dokunamıyor di mi” diye soruyor
Toreiranın rakibe teması olsa da teması olmasa da topa dokunup dokunmadığının bir önemi yok bu pozisyonda
Rakibe teması olsa faul yapmış olacak, rakibin ona teması varsa ona faul yapılmış olacak
Sonrasında ister topa dokunmuş olsun ister dokunmamış olsun

Kamera önünde olmadıklarından VAR’lar uzun süre sinsice maçların kaderini oynadılar
Geçen sene 2 şey oldu
her maça aynı VAR’ları vererek çok dikkat çektiler
Bir de artık feneri iteklemek bizi durdurmak o kadar zorlaştı ki çok zorlama penaltı, kırmızı, gol iptalleri yapıp yakalandılar

Zaten uzun zamandır söylediğim bir şey vardı
Fenerliler artık buna çok alıştığından hep rakiple temasa girip kendilerini yere atıyorlar ve bu şekilde sayısız penaltı kazandılar, çoğu da kritik dakikalarda
Hatta bu hafta da Osayi rakiple temas oluşturup adamın dengesini bozup sonra kendini yere attı, yine penaltı verdiler
Ondan önceki gol ile penaltı arasında fenerin ceza sahasına girebilmişliği yoktu

Evet doğru anladınız beyler
Rakip topla aranıza girerse ve siz rakibe tekme atarsanız faul kazanırsınız

Bu herif bir daha asla hakemlik yapmamali.

Hadi Haciosmanoglu, hallet su isi de seni ciddiye alalim!!

Yonetime yazar, şu adamın bizim maçlarına çıkmaması gerekiyor ne var ne de orta hakem olarak.

VAR Volkan Bayarslan: "Galatasaraylı oyuncu Konyalı'nın önüne ayağını koyduğu için topa vuruyor, Konyalı'nın topa vuruşunu engellemek için ayağını önüne koyuyor. Konyalı topa vurmak isterken Galatasaraylı'nın ayağına çarpıyor. Sahada inceleme öneriyorum."

VAR Volkan Bayarslan: "Görüyorsun bak, Galatasaraylı oyuncu Konyalı'nın ayağının önüne ayağını koyduğu için topa vuruyor."

Serefsizin onde gideni

Bizde VAR maçın hakemi yerine karar vermeye çalışıyor, problem o. Hakemler yetersiz ve özgüvensiz olduğundan ben kararımda ısrar ediyorum demiyor. Bunu diyen bir 2 sezon önce Atilla Karaoğlan'ı gördüm. O da %100 hatalı karardı. Bariz kafa atan Nkoudou'ya kırmızıyı vermemişti.

Hayatımda gördüğüm en rezalet hakem ''hatası''. Bunun eşdeğeri ''golü kendi kalisine atmış, o yüzden diğer takıma verelim golü'' gibi birşey olabilir.

Geri
Üst Alt