Volkan Bayarslan: "Galatasaraylı oyuncu Konyalı'nın ayağının önüne ayağını koyduğu için topa vuruyor"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
VAR Volkan Bayarslan: "Galatasaraylı oyuncu Konyalı'nın önüne ayağını koyduğu için topa vuruyor, Konyalı'nın topa vuruşunu engellemek için ayağını önüne koyuyor. Konyalı topa vurmak isterken Galatasaraylı'nın ayağına çarpıyor. Sahada inceleme öneriyorum."

VAR Volkan Bayarslan: "Görüyorsun bak, Galatasaraylı oyuncu Konyalı'nın ayağının önüne ayağını koyduğu için topa vuruyor."

kararı geçtim ama yönlendirme inanılmaz şaibeli. bırak herifi çağırdın izlesin, hala kulağına telkinde bulunuyo iptal ettirmek için. ahlaksız haramzade

fener maçında osayi rakibini ittiği için göztepelinin rakibinin ayağına bastığını idrak edemeyen adam halı sahaya basket ayakkabısı ve 5 yıldızlı fener formasıyla gelen bi hırttır.

Ulan siz bizim aklımızla dalga mı geçiyorsunuz konyalının önüne ayağını koyuyor ne demek , mal mısınız lan siz. Kaleci mi o açısını engellesin.

Bide Torreira topa dokunuyor önce dediği halde ısrarla faule yönlendirme var.

Allah topunuzun cezasını versin haram yiyici herifler

Ne saçmalıyorsun lan iptal ediş şekline bak senin ben gelmişini geçmisini cidden ya

Ayağın önüne ayak koymak foul nedeni mi yav

Yavsak koca götlu bayarslan

Benim merak ettigim orta hakem gördum ve faule gerek duymuyorum diyermiyor mu?

Vara cagrilinca karar degistirmek zorunda mi?

Akhisar final macini hatirliyorum c.cakir akhisara sari kart vermisti son adam olarak var cagirdi kirmizi olmali diye ama cakir degistirmemisti kararini..

Gerizekalı arkasına mı koysun ayağını? Topa vurmak için tabi ki önüne koyacak...

Geri
Üst Alt