volkan bayarslan

Topa degip degmemesi onemsiz burada cunku bir defa Torreira rakibine bile degmiyor.

rakip topa vuracakken araya ayağını sokup topa da dokunamıyosa tabii ki faul. çelme takmaktan çok farkı yok onun mantıken. ha dokunuyosa iptal büyük şerefsizlik ama 40 açıdan izliyolar onu da ayırt etmişler heralde. senin verdiğin açılardan torreira topa üstten mi müdahele ediyor, aleksic yerden mi dokunuyor ayırt edemiyorum ben.

rakip topa vuracakken araya ayağını sokup topa da dokunamıyosa tabii ki faul. çelme takmaktan çok farkı yok onun mantıken. ha dokunuyosa iptal büyük şerefsizlik ama 40 açıdan izliyolar onu da ayırt etmişler heralde. senin verdiğin açılardan torreira topa üstten mi müdahele ediyor, aleksic yerden mi dokunuyor ayırt edemiyorum ben.
ya sen ne anlatıyon gökhan ya?

Art niyetlisin kardeşim skor 1-1 olsa vara çağırabilir miydin? Eyyamınıza başlayacam şimdi karaktersizler

ali koç'un hakemidir.

neyse var kayıtları hala daha açıklanıyor. o iğrenç sesini ve müthiş zeki tespitlerini var kayıtlarında duyacağız.

Ekli dosyayı görüntüle 257223

topa müdahele eden konyalı herif. boş yapıyon yok yere. kızmayıp nabacan
pozisyonu akarken izlemeni öneririm. dondurulmuş bu foto'dan ne anlayalım? bence sen boş yapıyorsun.

karşı takım taraftarlarından dahi bu golün iptali ile ilgili yanlış karar olduğunu okuyoruz. eski hakemler de birazdan açıklar kararlarını.

neyse ya saygısızlık yapmak istemem. farklı düşünüyoruz. uzatmayalım.

Var hakemi, bugün var protokolunu yanlış kullanarak golümüzü yemiştir. Var hakemi diye atadiklari adam daha var'ın görevini bilmiyor. Net bir temas yoksa var hakemi, orta hakemin kararın da kalır. Net bir temas görüyorsa var hakemi uyarır. Bu gri bir pozisyon yani giremez.

Söz konusu gs aleyhine iş olunca gri pozisyon, protokol falan hiçbirşey dinlemiyor tetikçiler

Geri
Üst Alt