Volkan Demirel: "Belediye sokak köpeklerini temizlesin yoksa o iş bana kalacak''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence biz arenada volkanı temizleyelim. Nolur en fazla 1 sezonu kapatırız. Ama turk futboluna buyuk hizmet etmis oluruz.

Fatih Terim azcik karakterin varsa su adama tepkini koyarsin.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Benim tek merak ettiğim bu açıklamalar ve Melo'nun üstüne uçması önümüzde ki günlerde cezalandırılacak mı ? Melo Emre'ye dışarı gösterdiğinde maçtan sonra cezalandırılmıştı. Acaba yine çifte standart uygulanacak mı?

Yaptigi hareket sonrasinda kirmizi kart yemesi gerekirken sadece sari kart alir :) burasi Turkiye Avrupa'da yapsaydi onu gorurduk.

Bu ulkede hersey serbest beyler utaniyorum boyle federasyona yaziklar olsun.

Dunyanin her yerinde o harekete kirmizi verilir ama muz cumhuriyetinde verilmez.

Soguttunuz lan futboldan. Yabanci kuraliniza da tff baskaniniza da milli takim teknik direktorunuze de su ayiyi sevindiren kazma futbolculariniza da

Selçuk yulada bundan farksız bir adamdı. Adam ölünce arkasından bi ağlamadığı kalmıştı forumun bu da ölünce değerlenir merak etmeyin.

"Bu adama ceza vermeyen de en adi serefsizin önde gideni geride durmayanıdır" diyeceğim de bi anlam ifade etmeyecek değişen bisey olmayacağı için.

Yemin ediyorum orda Melo buna saldırıp cezalarla sezonu kapatsa dâhi umursamazdim. Öldüğü günü görmek nasip olursa ve 1 gram da üzülürsem yüzüme tükürsünler.

melonun üstüne doğru uçtu.

cinsel organını avuçladı.

taraftarlara küfürlü tezahürat yaptırdı.

maç sonu belediye sokak köpeklerini zehirlesin dedi.

Volkan ceza alsa da almasa da fenerin gücünde pek değişim olmaz. Kaliteli kaleci değil. Ama tff nin adaletin varlığıyla ilgili bir iddaları varsa Melo'yu geçen sene her hafta kulübün avukatıyla sabahın köründe nasıl çağırıp cezasını veriyorlarsa Volkan'ı da çağırıp versinler.

Simdi bu adamin yaptigi aciklama cezasiz kalacak.

Ama ben bu orman cocuguna orman cocugu desem hakaret etmis sayilacagim. Ne guzel memleket. Serefine soktugum.

$

melonun üstüne doğru uçtu.

cinsel organını avuçladı.

taraftarlara küfürlü tezahürat yaptırdı.

maç sonu belediye sokak köpeklerini zehirlesin dedi.

Volkan ceza alsa da almasa da fenerin gücünde pek değişim olmaz. Kaliteli kaleci değil. Ama tff nin adaletin varlığıyla ilgili bir iddaları varsa Melo'yu geçen sene her hafta kulübün avukatıyla sabahın köründe nasıl çağırıp cezasını veriyorlarsa Volkan'ı da çağırıp versinler.

Volkani savunmaya cagirirlar aferin iyi yaptin diye alnindan opup gostermelik 2 mac ceza verirler.

Ölse üzülmeyeceğim bir insan. Bu konudada fikrim nettir!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt