Volkan Demirel: "Belediye sokak köpeklerini temizlesin yoksa o iş bana kalacak''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın hemen gerekli hukuki işlemlerin başlatılması lazım! Tehdit var kardeşim, dağ başımı lan burası barzo!

Şerefsiz yazmışdım macdan sonra buna burda.

Geri almak zorundayım bu cümlemi.

Şerefsizlere ayıp etmişim, özür dilerim

su ayiyi sokakta yururken hic bir fanatik gs taraftari gormuyormu soyle bir agzini burnunu kirsa?

sen bittin başıboş ayı. aziz babana söyle kadıköyde tasmanı bi direğe bağlasın. yoksa o arena zeminine çıktığın an anandan doğduğuna pişman olacaksın. belediye falan da seni kurtaramaz

Ulan ülkede bir sürü piskopat var zevk için adam kesen,biri çıkıp halletmiyor şu herifi

Ayı Yogi

Doğum Yeri : Kenef

Çıktığı Yer :Arka

Baba Adı : tespit edilemedi

Onun bunun ewladi.Ayi sezonu ne zaman aciliyor peki.Melo bi tane cakmaliydi buna.

Su ayiyi rahat birakirsak yonetime de yaziklar olsun taraftarada.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yönetimden bi halt olacağı yok. Bu apaçık ölüm tehtitidir. Normal bir ülkede cezalandırılır.

Hala bir aciklama yapmadi kulubumuz.

Yanina kar kalacak bu laflar.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu konunun kilitlenip silinmesi lazım

Burda insanları sinirlendirip küfrettirmekten başka bi işe yaradığı yok

Ne olacak Volkan ilk sen mi terkedeceksin belediyenin sokaklarını!

Bu kadar antisosyal, antipatik, tahrik edici ve de kendini bilmez bir futbolcu daha gelmemiştir herhalde Türk futboluna.

A.Y. tribünde masada neyse.. Volkan keza Emre saha öyleler.

By volkan demirel buradan sana söylenebilecek en kötü, en hak ettiğin sözleri söylemiş olayım ben.

Bir futbol taraftarı olarak Volkan'a atılan yabancı madde kaynaklarına kızsam da dün gece, maç sonunda hak vermedim de değil.

İşte Volkan gibi oyuncular tribündeki zaten gerginleri sahaya indirecek kıvama getirirken, ekran başındaki sakinleri/sakin olmaya çalışanları da böylesine çirkefleştirebiliyor.

allah senin belani versin

allah seni nasil biliyorsa öyle yapsin

binlerce kisinin ahini aliyorsun elbet biryerden cikar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt