Volkan Demirel: "Biz 6. yıldıza gidiyoruz"

Aslan Türkoğlu

The Maestro
Yönetici
Moderatör
Fenerbahçeli Volkan Demirel, Topuk Yaylası'nda düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Volkan Demirel'in sözlerinden satır başları:

* Kamp çok iyi gidiyor, Çok iyi şartlarda çalışıyoruz. Tekrar tekrar emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Takım arkadaşlarım çok dinç geldi kampa. Bu da ilerleyen haftalarda lig başlayınca, meyvesini verecektir. Kıran kırana bir mücadele yaşanıyor.

* Neuer, Dünya'nın en iyi kalecisi. Ben Schalke'den beri takip ediyorum kendisini. Kalecilerin öne çıktığı bir turnuva oldu. Favorilerin elendiği, çok ilginç bir Dünya Kupası izledik. Dünya Kupası'nı takım arkadaşlarımdan birinin kazanamasını isterdim. Ancak Almanya kazandı. Almanya'yı kutluyorum.

* Türkiye'nin en kaliteli kadrosu bizde, hem yetenek hem de tecrübe itibariyle.

* Diego'nun bir efsane olabileceğini düşünüyorum.

* Bütün enerjimizi taraftarımızı mutlu etmek için harcıyoruz.

* Şampiyonluklar 1959'dan beri sayılıyor ama aslında 28 şampiyonluğumuz var. O açıdan bakarsanız biz 6. yıldıza gidiyoruz.

* Fikstür açısından avantajımız var, bunu iyi kullanmak istiyoruz.

Son zamanlarda bu tür başlıklar artıyor beyler. :) Efsane başlıklarda yerimizi alalım lütfen.

sıktı artık bu 1959 dan önceki köy ligindeki şampiyonluklar muhabbeti buda yeni çıktı anasını satim biz öne geçene kadar hiç bahsetmiyorlardı bunlardan...

Az daha geriye gitse babasının kim olduğunuda öğrenecek..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hay senin o ayi canini..

7 den 70'e bu eziklerin hic biri kendine yediremiyor bizim onlardan fazla kupamiz olmasina. Onun icin bu sidik yarisi oluyor hep.

Teee osmanlidan kalan altinlari da kupa ve madalya olarak saysak da olur, emi Fenerliler?

4 takımın olduğu ligdeki şampiyonlukları sayıyor salaklar :D

Bu ve bunun gibi tipler futbolda terörizmi artıran tiplerdir açık ve net.

Bu adamı görünce fenerbahçeden nefret edesim geliyor varmı ötesi.

Ayıların matematiğinin iyi olduğunu bilmiyordum.28 şampiyonluğu çok güzel hesaplamış yogi.

He he yav. Hadi türkiye tamamını sarsaydı ligler hak bile vere bilirdim.

Bölgesel liglerin olduğu dönemini ama saymak istem neyin kafasıdır?

He fener kafasıydı doğru. Şaşırmamak gerekir.

Akillanmamis. Sneijderin bi tane daha cakmasini istiyor.

Biz 2014'te yaşıyoz abi 1959'u nasıl anlayalım .s.s

Geri
Üst Alt