- 30 Nisan 2012
- 13.045
- 1.011
- 1.468
Fenerbahçeli Volkan Demirel, Topuk Yaylası'nda düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Volkan Demirel'in sözlerinden satır başları:
* Kamp çok iyi gidiyor, Çok iyi şartlarda çalışıyoruz. Tekrar tekrar emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Takım arkadaşlarım çok dinç geldi kampa. Bu da ilerleyen haftalarda lig başlayınca, meyvesini verecektir. Kıran kırana bir mücadele yaşanıyor.
* Neuer, Dünya'nın en iyi kalecisi. Ben Schalke'den beri takip ediyorum kendisini. Kalecilerin öne çıktığı bir turnuva oldu. Favorilerin elendiği, çok ilginç bir Dünya Kupası izledik. Dünya Kupası'nı takım arkadaşlarımdan birinin kazanamasını isterdim. Ancak Almanya kazandı. Almanya'yı kutluyorum.
* Türkiye'nin en kaliteli kadrosu bizde, hem yetenek hem de tecrübe itibariyle.
* Diego'nun bir efsane olabileceğini düşünüyorum.
* Bütün enerjimizi taraftarımızı mutlu etmek için harcıyoruz.
* Şampiyonluklar 1959'dan beri sayılıyor ama aslında 28 şampiyonluğumuz var. O açıdan bakarsanız biz 6. yıldıza gidiyoruz.
* Fikstür açısından avantajımız var, bunu iyi kullanmak istiyoruz.
* Kamp çok iyi gidiyor, Çok iyi şartlarda çalışıyoruz. Tekrar tekrar emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Takım arkadaşlarım çok dinç geldi kampa. Bu da ilerleyen haftalarda lig başlayınca, meyvesini verecektir. Kıran kırana bir mücadele yaşanıyor.
* Neuer, Dünya'nın en iyi kalecisi. Ben Schalke'den beri takip ediyorum kendisini. Kalecilerin öne çıktığı bir turnuva oldu. Favorilerin elendiği, çok ilginç bir Dünya Kupası izledik. Dünya Kupası'nı takım arkadaşlarımdan birinin kazanamasını isterdim. Ancak Almanya kazandı. Almanya'yı kutluyorum.
* Türkiye'nin en kaliteli kadrosu bizde, hem yetenek hem de tecrübe itibariyle.
* Diego'nun bir efsane olabileceğini düşünüyorum.
* Bütün enerjimizi taraftarımızı mutlu etmek için harcıyoruz.
* Şampiyonluklar 1959'dan beri sayılıyor ama aslında 28 şampiyonluğumuz var. O açıdan bakarsanız biz 6. yıldıza gidiyoruz.
* Fikstür açısından avantajımız var, bunu iyi kullanmak istiyoruz.