Volkan Demirel: "Dışarıdan 11 adam toplasak, onlar da toplasa, yine biz kazanırız"

Sneijderden iki füze saha yemek istiyor galiba

Ooo ben bu ayiyi kis uykusunda saniyordum. İçinden çıkmış demek güzel

Cevaplaya bastım, şu an düşünüyorum ne yazsam diye.
Sonra değmez diyorum bu ayı için.

Kilit ltf.

Gscimbom mobil

O değilde Volkan'ı görünce aklıma Melo ile esasında kanka olmaları geliyor. Ta ki Emre Belözoğlu'na dil çıkarana kadar, o zamana kadar Muslera gibi onunla da can ciğerdi hep.

Bunların arası nasıl bu kadar iyi oldu hep şaşırmışımdır zira Melo yaprakla gol attı bu herife.

O değilde Volkan'ı görünce aklıma Melo ile esasında kanka olmaları geliyor. Ta ki Emre Belözoğlu'na dil çıkarana kadar, o zamana kadar Muslera gibi onunla da can ciğerdi hep.

Bunların arası nasıl bu kadar iyi oldu hep şaşırmışımdır zira Melo yaprakla gol attı bu herife.
yaprak seven bir canlıdır volkan

Aynen şikesi UEFA tarafindan tescil edilen başka kulüp yok

yaprak seven bir canlıdır volkan
Öyle de fenerlilerin hep nefret ettiği bir adamdı Melo. Saha içinde Emreyle sıkıntı yaşamasa bayağı seviyorlardı birbirlerini.

Sanırım bu tarz hırslı herifleri seviyor.

Her ne kadar ayı desek de 20 yıllık seriyi bu herif sayesinde yaptılar açıkçası; Fenere en büyük katkısı budur.

4 kişi toplamış bile:

IMG_7211.webp

Öyle de fenerlilerin hep nefret ettiği bir adamdı Melo. Saha içinde Emreyle sıkıntı yaşamasa bayağı seviyorlardı birbirlerini.

Sanırım bu tarz hırslı herifleri seviyor.

Her ne kadar ayı desek de 20 yıllık seriyi bu herif sayesinde yaptılar açıkçası; Fenere en büyük katkısı budur.
bizim eski jenerasyonu çok kolay tahrik edip maçtan düşürebiliyordu sahada. haklısın.

kazanma konusunda bir sey diyemem ama disardan 60 yasinda birini getirip fb kalesine koyun panter kesilir o adam

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

hoşt ayı..

ha bir de Sneijder' in selamı var

Hakaret, küfür vs. olmadığı sürece bu tarz kızdırmalar olacaktır olmalıda rekabet bundan dolayı güzeldir. Volkan işte bildiğimiz ayı. :) O bu lafları edecek ki biz kazandığımızda galibiyetin iyice anlamı olsun. Germeyin kendinizi.

Geri
Üst Alt