Volkan Demirel Hastane Kapattı!

bir de delikanlıyım karakterliyim diye gezer ortada hanzo. bu yaptığının adını koyamıyorum volkan ayısı. hadi anladık paran var sinemayı, oteli bir nebze anlarım da hastane kapatmak nedir arkadaş rezillik başka birşey değil.

Arda sinema kapattı aylarca konuşuldu bakalım bu olaya medya ses çıkartacak mi?

Belki biliyorsundur hükümet kamu hastanelerinide özelleştirmeyi hedefliyor yani ilerde hastaneler kâr amacı güden birimler olacak bir nevi abd sağlık sistemi gibi. O zaman her görmemiş hastane kapatirsa yine normal diyecekmisin.

Orası özel bir teşebbüs istediğini yapar.

Bunu ifade etmem Abd sistemi istediğimi mi gösterir ? Hayır.Üstelik Abd dahi o sistemden artık vazgeçti.Neyse demek istediğim net...

futbolcu olmasaydı amale olacak bi herifin yaşantısına bak...bu dünyanın adaletine k....:mad:

Volkan hastane kapatınca birşey yok Arda sinema kapatınca ouvvvv

Arda Sinema kapattı diye 3-4 hafta yayın yapan, program yapan kişiler, hadi görelim sizi.

Bunu haber yapmazsanız, ben sizlere birşey demiyorum.

Arda sinema kapattı aylarca konuşuldu bakalım bu olaya medya ses çıkartacak mi?

valla bu işin ardası volkanı anlamam böyle işler yapan insanlardan nefret ediyorum...bu ülkede açlıktan , soğuktan bebekler ölürken bu bu heriflerin böyle ota bo.a para harcamasına sinir oluyorum...kazandıkları paralarıda ne kadar hak ettikleride malum zaten...

27061180911.jpg

Normal ayının çocuğu doğacak güvenlik önlemleri alınmalı.

Eğitim şart.

Görmemis köpek

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yemin ediyorum şu ülkede yaşadıkça her gün yeni bir taze bilgi öğreniyorum. En azından monoton bir ülke olmaması sevindirici.

Geçen bir yerde yazdım nereydi hatırlamıyorum ama şu ülkede olan biteni arşivle 50 sene sonra eşek gibi anırarak can ver. Ciddiyim nasıl bir ülke lan burası.

Bütün özel hastaneler bulunduğu ilin sağlık müdürlüğüne bağlıdır,ve hiçbir özel hastane oradan tedavi almak isteyen hastaları yerleri müsait olsun olmasın geri çeviremezler(kanunen yasaktır).O kadar basit değil bu.

Ben yalan haber olduğunu düşünüyorum.O özel hastaneye başvuran hastaların maruz kalacağı tüm sorunlar ,tedavi göremediği için oluşabilecek tüm komplikasyonlar o hastanenin yönetiminin sorumluluğundadır.

Oraya başvuracak hastalar bulundukları ilin sağlık müdürlüğüne tedavi göremedikleri için şikayet etmeleri takdirde bırak kat kapatmayı hastane kapatılır.

Geri
Üst Alt