Volkan Demirel Hastane Kapattı!

Veteriner kısmınıda kendi için kapatsın kıro.

███▓▒Tapatalk▒▓███

höööösssst

Arda sinema kapattı diye haftalarca konuşanlar bunu da konuşur mu acaba? :)

Konuşmaz tabii ki...

sinema,avm,bar,eğlence yeri kapatırsın paran vardır bişey demem ama

hastane kapatmak nedir ya

Belki biliyorsundur hükümet kamu hastanelerinide özelleştirmeyi hedefliyor yani ilerde hastaneler kâr amacı güden birimler olacak bir nevi abd sağlık sistemi gibi. O zaman her görmemiş hastane kapatirsa yine normal diyecekmisin.

Arkadaş hem şikayet ederler Müslümanları ezen sistemden,hem de ekonomiyi 'gavur'ların ekonomisine entegre etmeye çalışırlar,nasıl bir tezattır bu.

Konuya gelirsek Volkan'ın yaptığı tam bir ayılık gerçekten.Eğitimsiz kişilere milyon dolarlar verirsen böyle yapar işte.

Kendisini mağaraya kapatsın.

Tek hasta tek doğum yapan insan Türkiye de o olduğu için kapatması normal dana nın.

Mesajların hepsini okumadım. Mevzu sağlık mevzusu diyen olmamıştır inşallah.

Evet sağlık olduğu belli, ama bu sağlık eşinin değil Volkan'ın ruh ve karakter sağlığı ile ilgili bir durum.

Aşağıda bazı arkadaşlarımında belirttiği gibi; İnsanlıktan Ayılığa evrimleşen bir hayatın hikayesi...

abartmayın özel bir hastane sonuçta..

karakteri belli zaten Volkan'ın ama sizin de ekonomik gücünüz olsa bir çoğunuz da aynısını yapar eminim.

Yavru ayı doğmuş mu ayıyı zapt edebilmişler mi ?

Eğitim şart.

yalanlamış bu haberi bize de gülüyormuş

Basında yer alan hamile eşi için hastane katı kapattığı yönündeki haberlerle dalga geçtiğinin altını çizen milli kaleci, "Bu konuyla ilgili dalga geçmek istiyorum. Aslında hastaneyi değil, yolları, üst geçitleri de kapattım. Böyle saçma sapan haber olmaz. Kafadan yazılan bir haberdir. Ben de gülüp geçiyorum. Yazılanlara inanan insanlar da var. Onlara da ayrıca gülüyorum" dedi.

Vay ayı Vay

Tapatalk

Geri
Üst Alt