Volkan Demirel: "Kadrolar değişti, sonuç değişmez"

Arif Ulu

Baba Gündüz
Volkan Demirel: “Kadrolar değişti sonuç değişmez”

da950a958950cf36eeed5db12ed2a742.jpg

3-2 kaybedilen Başakşehir maçından sonra formaya hasret kalan ve 1.5 aydır şans bulamayan F.Bahçe’nin deneyimli file bekçisi Volkan Demirel, yarın oynanacak G.Saray derbisi ile ilgili yakın çevresine iddialı açıklamalarda bulundu.

Yaklaşık 13 senedir Sarı-Lacivertli takımının kalesinin değişilmez 1 numarası olan Demirel, “Kadrolar değişir, derbide sonuç değişmez. Malatya maçından sonra takım olarak çok iyi bir hava yakaladık. Şu an iyi durumdayız. G.Saray’ı yeneceğiz ve daha iyi olacağız. Kalede kimin oynadığı fark etmez. Ben derbide oynamak isterim ama Kameni de oynasa onun en büyük destekçisi benim” diye konuştu.

MEHMET TOPAL DA MOTİVE EDİYOR

Bu sezon istedikleri performansları bir türlü sergilemeyen kadronun tecrübeli isimleri Volkan Demirel ve Mehmet Topal, takım arkadaşlarını derbi maçına motive etmeye çalışıyor. Arkadaşlarıyla sürekli diyalog halinde olan Demirel, adeta bir yardımcı antrenör gibi Aykut Kocaman’a destek oluyor, takım arkadaşlarını derbiye hazırlıyor. Kameni ile yakından ilgilenen tecrübeli file bekçisi, arkadaşına derbi atmosferi hakkında bilgi veriyor. Tecrübeli file bekçisinin G.Saray maçını kazanmaları durumunda arkadaşlarına yemek sözü verdiği de belirtildi.

Akşam

Son düzenleme:
Tam küfürlük bir tipi var
Adam tahrik etmek için gelmiş dünyaya

İnşallah bu oynamaz ortamı geriyo

TapaTalK

Anca böyle şeylerle taraftarına yaranmaya çalışırsın çöp herif.

şu lafları ağızlarına tıkamak için çıkıp eze eze koyup geçeceğiz. sesleri kesilir

Tecrübeli file bekçisinin G.Saray maçını kazanmaları durumunda arkadaşlarına yemek sözü verdiği de belirtildi.

Sabri ile dalaştığı zaman tv yi kırıyordum ,babam tv den içeri girmeye çalıştığımı ,çocuklara kötü örnek olduğum için fener maçlarını bir başıma ya da meyhane de izlemem gerektiğini tembihlemişti.

şimdi fark ettim, beni kötü yola babam itmiş

Sabri ile dalaştığı zaman tv yi kırıyordum ,babam tv den içeri girmeye çalıştığımı ,çocuklara kötü örnek olduğum için fener maçlarını bir başıma ya da meyhane de izlemem gerektiğini tembihlemişti.

şimdi fark ettim, beni kötü yola babam itmiş
Seni Kötü yola bence Volkan itmiş

Onun bunun ayısı.

⭐⭐⭐⭐

Bu kez karşın da Sabri,Semih,Ahmet,Yasin gibi çapsızlar olmayacak.:mad:

Isyan edeceksin!
59bc2e1b8cd3cc91e8f24645941647df.jpg

sent via GSC

Tahrik ediyor başka birşey yok.
Kaleye geç kocan geliyor ayu !!!

P9 Gscimbom Mobile

Geri