Volkan Demirel'e Ağır Ceza Geliyor

Benim anlamadığım olay bu şerefsize 6.hafta da bu kadar tepki gosterilmedi bu maçta mı koymuş o küfür yediremiyorsan efendi olcan kardeşim neden başkası değilde sen.

Fatih Terim " volkan demirele ben izin verdim, kadrodan çıkardım" konu kapatılabilir.

F.t ceza yemesin diye geri cagırdım dedi basın toplantısında neden bahsetiyonuz siz ne cezası

tarator volkani kurtardi bile,sakatmisda ondan kadrodan cikartmis :O

Ya saçmalamayın ne cezası...

28 Martta Hollanda maçı var :D :D :D :D daha ona çıkacak ayı...

Galatasaraylı değilki ceza verilsin.
Engin Baytara 11 maç
Fatih Terime 9 maç gibi görülmemiş cezalar verildi bu ülkede fenerasyon tarafından.
Basketbolda bile final serisinde anında 2 maç ceza verilirken daha beterini yapan şikecilere 15 bin gibi komik para cezası verildi anca.

Ankaraspor şüpheden küme düşürülürken yargılandığı yerde mahkum edilmiş 3 maçta şike 4 maçta teşvikten hapis cezası verilmiş UEFA tahkimine kadar onanmış ayyuka çıkan tapeler görüntüler ortadayken hiçbir ceza almadılar.

Bu cinsi bozuk ayıyada komik bir para cezasıyla kapatırlar. Eşkiyaya dünyaya Türkiyeye TFF'ye hükümdar olmuş nasılsa

Futbolu biraksin artik yeter bu kadar pislik..

Ceza falan verilmez. Daha da pohpohlanir jestler yapilir.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türkiye'de mi verecekler bu cezayı? Hiç sanmıyorum.O kadar gelişmiş bi ülke ve düşünce sistemimiz yok malesef.

normalde bisey olmazdi da belki mactan sonraki koruma bullshiti yuzunden milli takimdan men tarzi bi ceza uydurabilirler

vo9GBr.jpg

FT'nin maçtan sonra söylediği açık yalanın ortaya çıkması aslında daha fena !
Fanboyslarından mantıksızda olsa hala bir açıklama göremedim !

Bu laflardan sonra bu herifi savunan Galatasaray'li varsa gitsin Volkan ayisinin takimini tutsun.

Geri
Üst Alt