Ahmet Tevfik Altınöz
Parçalı Üye
- 16 Ocak 2017
- 4.696
- 3.995
- 813
İlgili değil, doğrudan nedeni bu aşılar. Babamı da aynı şekilde kaybettik. Bir anda yığıldı...ne oluyor böyle? bunlarin asilarla bi ilgisi olabilirmi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlgili değil, doğrudan nedeni bu aşılar. Babamı da aynı şekilde kaybettik. Bir anda yığıldı...ne oluyor böyle? bunlarin asilarla bi ilgisi olabilirmi?
Basin sagolsun renkdas.İlgili değil, doğrudan nedeni bu aşılar. Babamı da aynı şekilde kaybettik. Bir anda yığıldı...
Aşı kalp krizi yapar diye bir kanıtlanmış çalışma yok.İlgili değil, doğrudan nedeni bu aşılar. Babamı da aynı şekilde kaybettik. Bir anda yığıldı...
Reis kalp krizinden 10-15 dk önce videoları var, kriz bi anda mı geliyor daha önce ağrı vs yapmıyor mu? Kendini kötü hissediyor gibi gözükmüyor videolarda.Aşı kalp krizi yapar diye bir kanıtlanmış çalışma yok.
Covid ve benzeri hastalıkların ani ölüm yapma riski aşıdan daha yüksek
benim yakin tanidigim kalp krizi gecirdi, ve doktor sebebinin covid asisi oldugunu söylemis. sükür kurtuldu.Aşı kalp krizi yapar diye bir kanıtlanmış çalışma yok.
Peki Melih pandemiden sonra özellikle genç kalp krizi yada felç geçirme pıhtı atma gibi şeylerin artma sebebi nedir sence ? 1 hafta önce kendi arkadaşım hiçbir hastalığı vs yokken aniden kalp krizinden gitti ki genetik yatkinlikta yokmuşAşı kalp krizi yapar diye bir kanıtlanmış çalışma yok.
Başın sağolsun dostum benim babamda yazlık yerde yaşıyor, emekli. İnsanlarla istediği zaman iletişimi sıfırlayabiliyor yani. O sebeple aşı olmamıştı. Ancak Mahalle baskısı sebebiyle gitti aşı oldu adam ve 2 gün sonra beyninde pıhtı attı ve kısmi felç geçirdi. 60 yaşında doktor kapısı görmemiş adam kaç senedir hastanelerden çıkamıyor. Babamın hastanede kaldığı odada yine beyninde pıhtı atan 30-35 yaşlarında bir genç vardı. Yine aşı sonrası olmuş ve geç getirdikleri için çocuk bakıma muhtaç hale gelmişti, ne konuşabiliyor ne hareket edebiliyor.İlgili değil, doğrudan nedeni bu aşılar. Babamı da aynı şekilde kaybettik. Bir anda yığıldı...
agri vardir belki onemsememistir yada bir anda ciddi tikaniklik olusmus olabilir zaten altta yatan ciddi bir kalp damar hastaligi vardir kilolu profili cok yatkin. yere yigilacak kadar ani gelismesi ciddi bir ana damar tikanikligini isaret eder yada beyne pihti atmis olabilirReis kalp krizinden 10-15 dk önce videoları var, kriz bi anda mı geliyor daha önce ağrı vs yapmıyor mu? Kendini kötü hissediyor gibi gözükmüyor videolarda.
Bazı asilarin kalp kası iltihapi yaptığı söyleniyordu. Bu nasıl bir etki yapar bilemiyorum. Asikolikler nasıl bir kaç tezi savunuyorsa, asikolik olmayanlarin on yargilarinada en azından kulak vermek gerekir. Yeni Dünya düzeninde hiç birşeye guvenemezsin.Acaba covid aşılarindan önce bu komplo müptelaları kalp krizlerini neye yoruyorlardı![]()
Bence algıda seçicilik gibi ya. Eskiden de kalp krizi vardiBazı asilarin kalp kası iltihapi yaptığı söyleniyordu. Bu nasıl bir etki yapar bilemiyorum. Asikolikler nasıl bir kaç tezi savunuyorsa, asikolik olmayanlarin on yargilarinada en azından kulak vermek gerekir. Yeni Dünya düzeninde hiç birşeye guvenemezsin.
Doğru her zaman vardı. Bir çok nedeni vardır. Sigara, düzgün yada doğru şekilde beslenmeme vb. Yinede bu aşı konusu araştırılmalı. Gohus ağrım vardı. Bana doktor direk covid aşısı olup olmadigimi sormustu. Sonradan gastrit kaynaklı ağrı olduğu meydana çıktı.Bence algıda seçicilik gibi ya. Eskiden de kalp krizi vardi