Volkan Konak Hayatını Kaybetti

Aşı kalp krizi yapar diye bir kanıtlanmış çalışma yok.

Covid ve benzeri hastalıkların ani ölüm yapma riski aşıdan daha yüksek
Reis kalp krizinden 10-15 dk önce videoları var, kriz bi anda mı geliyor daha önce ağrı vs yapmıyor mu? Kendini kötü hissediyor gibi gözükmüyor videolarda.

Aşı kalp krizi yapar diye bir kanıtlanmış çalışma yok.

Covid ve benzeri hastalıkların ani ölüm yapma riski aşıdan daha yüksek
Peki Melih pandemiden sonra özellikle genç kalp krizi yada felç geçirme pıhtı atma gibi şeylerin artma sebebi nedir sence ? 1 hafta önce kendi arkadaşım hiçbir hastalığı vs yokken aniden kalp krizinden gitti ki genetik yatkinlikta yokmuş
20li 30lu yaslarda gençlerde olmaya başladı bunlar pandemiden sonra haliyle bu rna asilarindan şüphe ediyor herkes

İlgili değil, doğrudan nedeni bu aşılar. Babamı da aynı şekilde kaybettik. Bir anda yığıldı...
Başın sağolsun dostum benim babamda yazlık yerde yaşıyor, emekli. İnsanlarla istediği zaman iletişimi sıfırlayabiliyor yani. O sebeple aşı olmamıştı. Ancak Mahalle baskısı sebebiyle gitti aşı oldu adam ve 2 gün sonra beyninde pıhtı attı ve kısmi felç geçirdi. 60 yaşında doktor kapısı görmemiş adam kaç senedir hastanelerden çıkamıyor. Babamın hastanede kaldığı odada yine beyninde pıhtı atan 30-35 yaşlarında bir genç vardı. Yine aşı sonrası olmuş ve geç getirdikleri için çocuk bakıma muhtaç hale gelmişti, ne konuşabiliyor ne hareket edebiliyor.

Bu aşıları anası babası gibi savunanları gerçekten anlamıyorum. Şöyle etrafına bir bakan bu vakaların ne kadar arttığını kolayca görür.

Özgün bir sanatçı değer idi. Allah rahmet eylesin.

Çok sevdiğim bir sanatçıydı. Gerçek bir Atatürkçü, gerçek bir vatanseverdi.
Mekanı cennet olsun...

haberi duyunca şok oldum

genç diyebileceğimiz bir yaş. mekanın cennet olsun kuzeyin oğlu

Reis kalp krizinden 10-15 dk önce videoları var, kriz bi anda mı geliyor daha önce ağrı vs yapmıyor mu? Kendini kötü hissediyor gibi gözükmüyor videolarda.
agri vardir belki onemsememistir yada bir anda ciddi tikaniklik olusmus olabilir zaten altta yatan ciddi bir kalp damar hastaligi vardir kilolu profili cok yatkin. yere yigilacak kadar ani gelismesi ciddi bir ana damar tikanikligini isaret eder yada beyne pihti atmis olabilir

Acaba covid aşılarindan önce bu komplo müptelaları kalp krizlerini neye yoruyorlardı 🙄

Acaba covid aşılarindan önce bu komplo müptelaları kalp krizlerini neye yoruyorlardı 🙄
Bazı asilarin kalp kası iltihapi yaptığı söyleniyordu. Bu nasıl bir etki yapar bilemiyorum. Asikolikler nasıl bir kaç tezi savunuyorsa, asikolik olmayanlarin on yargilarinada en azından kulak vermek gerekir. Yeni Dünya düzeninde hiç birşeye guvenemezsin.

Allah rahmet eylesin. Gerçek sanatçılar bir bir terk ediyor. Geri kalanlar ise arabam ahhh diye bogurup, ben sanatçıyım yea diye dolaniyorlar

Bazı asilarin kalp kası iltihapi yaptığı söyleniyordu. Bu nasıl bir etki yapar bilemiyorum. Asikolikler nasıl bir kaç tezi savunuyorsa, asikolik olmayanlarin on yargilarinada en azından kulak vermek gerekir. Yeni Dünya düzeninde hiç birşeye guvenemezsin.
Bence algıda seçicilik gibi ya. Eskiden de kalp krizi vardi

Bence algıda seçicilik gibi ya. Eskiden de kalp krizi vardi
Doğru her zaman vardı. Bir çok nedeni vardır. Sigara, düzgün yada doğru şekilde beslenmeme vb. Yinede bu aşı konusu araştırılmalı. Gohus ağrım vardı. Bana doktor direk covid aşısı olup olmadigimi sormustu. Sonradan gastrit kaynaklı ağrı olduğu meydana çıktı.

Geri
Üst Alt