# Volkan Şen

Cevap: Volkan Şen Galatasaray yolunda..

Artık anadolu takımları akıllandı tok satıcı durumuna gectiler o yuzden 500 bin € falanları unutun heleki tarihimizde m.sözgelmez b.akın s.aykut gibi oyunculara verilen bonservisleri gördükce hatırlatıkca bunlar az bile

Kayseri gökhan+topuzdan 15-16 mn € para kazandı ve hala tas gibi takım bursada sercanı ve volkanı satınca hicbişey kaybetmicegini biliyor

Hocam diğerlerine katılıyorum ama Baros´a katılmıyorum

Baros düşüşte olduğu için böyle bir miktara geldi Bir ara Liverpool´un 1. forveti olan adam bize gelirken Lyonun 3. forveti konumundaydı

Yani Baros düşüşte olmasa mümkün değil 5´e alamazdık

Bunun farkındayım. Ama düşüşte olup Türkiye'de fazlasıyla iş yapıp kendini bulabilecek bir adam daha bulmak varken -5 milyon euroya- neden kariyersiz, geleceği muamma olan -garantisi olmayan- bir futbolcuya 3 veripte paramı ziyan edeyim?

Linderothun garantisimi vardı?

lincolnun?

meiranın?

insanın oldugu yerde risk her zaman vardır. Göreceli bi mevzudur bu bence Gayet uçuk olmayan bir fiyata gelecek vaadeden yerli bi oyuncuyu kadromuza katmıs bulunuyoruz eger dogruysa tabi ben cok sevindim:)

Aydın'ın gitmesine sevindim açıkçası.En ufak beklentim kalmamıştı.Doğru haberse hayırlı olsun.Umarım beklentilerin altında kalmaz.

Yahu bahsettiğin adamlar kendilerini kanıtlayıp gelmiş. Lincoln'ün bonservisi 5 milyon euro civarıydı. Tobi desen aynı. Baros desen öyle. Meira desen öyle. Gördünüz mü 5 milyon euro nelere kadir?

Kolay mı geliyor bu paralar?

Genç futbolcuyu eğer Türkiye'den alıyorsan o adam hakkında vereceğin parayı ve verip-vermeyeceğini 3 kere düşünmen gerekir.

Bizim Türkler kendilerini geliştirme özürlü. Sercan'ın geçen seneden ne farkı var? Hatta daha kötü. Adam kendini niye geliştiremiyor dostum?

Aydın en büyük örnek. Ne isimler vardı Gs'de çok büyük yıldız olacak diye. Oğuz, Zafer, Cafercan. Hangi birini sayayım?

Türk gencine futbolda güvenmeyeceksin. O kadar para ne yapıp yapmayacağı belli olmayan adamlar için fazla. Gökhan Emreciksin'de buna bir örnektir bu arada.;)

Umarım daha iyi anlatabildim.

Yav ona buna milyonlar verip iyi mi çıkacak kötü mü çıkacak demek yerine kendi takımlarımıza verelimde lig güçlensin.Bak Kayseri ne hale geldi.

Bugün pek yoktum forumda yeni geldim bakıyorum ortalık "şenlenmiş" gene :D

Bursadan 2 oyuncu isterdim hep,volkan ve sercan..

Volkan oluyor ise geriye sercan kalıyor umarım sercanda olur ancak transfer bitip bu oyuncuların Galatasaray formasını giymeden inanasım gelmiyor.

Takasda aydın verilmiş filan deniliyor,yolları açık olsun zira bu oyuncular yıllardır patlama yapacak diye bekledik en sonunda bizim elimizde patlayacaklar yani,bu oyuncular zaten büyük takım oyuncusu olmadıklarını gösterdiler dolayısı ile yolları açık olsun diyorum ve transfer kesinleşmeden gereksiz tartışmalara girmek istemiyorum zira olmamış bir iş için don biçmenin alemide yok dolayısı ile volken şen gelir ise hayırlısı olsun ama ben sercanı bekliyorum asıl olarak umarım bu futbolcuyuda kadromuza katarız..

Simdi Transfer resmilestimi? Yada sadece bir duyummu?

Yaw güzel kardesim bende diyorumki adamlar kendini kanıtlamıs gelmişte bize ne katmıs? getirisi noldu götürüsü noldu?

Ayrıca bahsettigim gibi sana göre pahalı bana göre normal ucuz demiyorum

Aydından daha fazla katkı sağlayacağı kesindir..

3 yıldır Aydın'ın iyi oynadığı 5 maç yoktur.Gerçi bu dönemin yarısında sakattır.Volkan yetenekli evet ama işte korkmuyor değil insan buraya gelince söndüklerinden dolayı.

Yahu bahsettiğin adamlar kendilerini kanıtlayıp gelmiş. Lincoln'ün bonservisi 5 milyon euro civarıydı. Tobi desen aynı. Baros desen öyle. Meira desen öyle. Gördünüz mü 5 milyon euro nelere kadir?

Kolay mı geliyor bu paralar?

Genç futbolcuyu eğer Türkiye'den alıyorsan o adam hakkında vereceğin parayı ve verip-vermeyeceğini 3 kere düşünmen gerekir.

Bizim Türkler kendilerini geliştirme özürlü. Sercan'ın geçen seneden ne farkı var? Hatta daha kötü. Adam kendini niye geliştiremiyor dostum?

Aydın en büyük örnek. Ne isimler vardı Gs'de çok büyük yıldız olacak diye. Oğuz, Zafer, Cafercan. Hangi birini sayayım?

Türk gencine futbolda güvenmeyeceksin. O kadar para ne yapıp yapmayacağı belli olmayan adamlar için fazla. Gökhan Emreciksin'de buna bir örnektir bu arada.;)

Umarım daha iyi anlatabildim.

Onların hepsi bizim abartmamızdı. Sen bu adamları Gökhan Gönül'le Sercan'la kıyaslıyorsan başka bir şey demiyorum zaten.

Sanki Kayseri'ye verilen paralar normal.

O Fenerbahçe yüzünden biz çok istediğiniz Sercan'ı alamadık. O Beşiktaş yüzünden çok istediğiniz Sezer'i alamadık. Ufuk'u alana kadar 40 takla attık. Şu adama 3 milyon euro bayıldık.

Sanki marifet oluyor kendi kulüplerimize verip ligi güçlendirince. Çok büyük marifet.

Eğer her futbolcuya hakettiği kadar para verir ve sürekli aynı değerlere sahip oyuncular çıkartabilirsen lig otomatikman güçlenir. Kayseri şimdi yeni gençler buldu. Eren Güngör en önemli yıldız adayları. Stoperler gayet iyi. Yani pararyla güçlenilmiyor sadece.

Haberin dogrulugu hala belli olmasa da bi onbakis yapmak lazim Volkan Sen transferine.

Cok yuksek ihtimal ile Dunya Kupasi'ndan sonra Kewell'i takimda tutmamiz cok zor olacak,bu sebeple o bolgeye Turk oyuncular arasindan olabilecek iyi alternatiflerin en onunde geliyor Volkan Sen.Ayrica pas yuzdesinin yuksek oldugunu biliyorum ki bu bizim takimimiz icin onemli bi ozellik.Hizli dikine oynuyor.

Amma velakin,Serdar Eylik burada benim aklima ilk gelen isim olasi Kewell ayriliginda.Serdar in eger uzerine dusulurse Volkan kadar iyi bir oyuncu olabilecegine inaniyorum.

Transferin gider tarafina bakarsak da;

Aydin zaten bu yil son sansini kullaniyordu,Rijkaard bir donem bile sabretmedi anlasilan.Aykut ise gitmesi herkez icin iyi.Ufuk Ceylan'in onunden 1 isim daha azalir bu sayede.Gel gelelim giden birde 3M€ var.Yuksek bi mebla kim ne derse desin.Tabi burada da unutlan olasi Haldun Ustunel'in taksitlendirme yontemi var.Eger birkac yil icine bolunerek yapiliyorsa bu transfer,3M€ da makul gozukebilir benim gozumde.

Son olarak sunu da eklemeli;

Volkan Sen Neeskens ve Rijkaard tarafindan izlendi.Eger ozellikle istenmeseydi Galatasaray yonetiminin almaya calisacagi bir oyuncu degildi,hele ki Bursaspor'dan alinacak bir oyuncu oldugunu dusunursek ilk akla baska bir ismin geldigi asikar.

Onların hepsi bizim abartmamızdı. Sen bu adamları Gökhan Gönül'le Sercan'la kıyaslıyorsan başka bir şey demiyorum zaten.

Kim kıyaslıyor yahu?

Sen Sercan'ı çok izliyorsun herhalde. Kaç gol atmış bana ligde?

Geçen sene neydi bu sene ne oldu Sercan?

Gelişim var mı? Yoksa gerileme mi var?

Bir bunlara bak önce.

Bu adama şu para verilene kadar Mustafa Pektemek ismini alsaydık on kat daha fazla katkısı olurdu.

Ayrıca onlar bizim abartmamız ama Sercan ve Volkan bizim abartmamız değil öyle mi?

Bırak ya.

Daha geçen Kayseri maçında Fenerbahçe sürekli atak yerken maç topiğine yazılıyordu;

Bu "Gökhan Gönül adam değil", "Böyle sağ bek mi olur?", " Tam bir balon bu adam" vs...

Şimdi mi yıldız oldu?

Boşverin artık Türk futbolcusunu abartmayın.

Bahsedilen 3 milyon euro çok büyük para bunu göz ardı etmeyin.

TSL'de ki sayılı iyi sayılabilecek genç futbolculardan birini aldık bu açıdan olumlu bir transfer olduğunu düşünüyorum.

Kewell devre arasında 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak Galatasaray ile içiniz rahat olsun, Kewell sol forvet oyuncusudur. Volkan Şen sağ açıktır. Keita'nın yedeği ya da onun oynamadığı maçlarda görev yapması için alınmıştır büyük ihtimalle, spekülatif yorumlardan kaçınalım.

Arzulanan, düşlenen Galatasaray'da ancak iyi bir yedek olur..

Haberin dogrulugu hala belli olmasa da bi onbakis yapmak lazim Volkan Sen transferine.

Cok yuksek ihtimal ile Dunya Kupasi'ndan sonra Kewell'i takimda tutmamiz cok zor olacak,bu sebeple o bolgeye Turk oyuncular arasindan olabilecek iyi alternatiflerin en onunde geliyor Volkan Sen.Ayrica pas yuzdesinin yuksek oldugunu biliyorum ki bu bizim takimimiz icin onemli bi ozellik.Hizli dikine oynuyor.

Amma velakin,Serdar Eylik burada benim aklima ilk gelen isim olasi Kewell ayriliginda.Serdar in eger uzerine dusulurse Volkan kadar iyi bir oyuncu olabilecegine inaniyorum.

Transferin gider tarafina bakarsak da;

Aydin zaten bu yil son sansini kullaniyordu,Rijkaard bir donem bile sabretmedi anlasilan.Aykut ise gitmesi herkez icin iyi.Ufuk Ceylan'in onunden 1 isim daha azalir bu sayede.Gel gelelim giden birde 3M€ var.Yuksek bi mebla kim ne derse desin.Tabi burada da unutlan olasi Haldun Ustunel'in taksitlendirme yontemi var.Eger birkac yil icine bolunerek yapiliyorsa bu transfer,3M€ da makul gozukebilir benim gozumde.

Son olarak sunu da eklemeli;

Volkan Sen Neeskens ve Rijkaard tarafindan izlendi.Eger ozellikle istenmeseydi Galatasaray yonetiminin almaya calisacagi bir oyuncu degildi,hele ki Bursaspor'dan alinacak bir oyuncu oldugunu dusunursek ilk akla baska bir ismin geldigi asikar.

Hay ağzına sağlık ya.

Anlatmak istediğim bu işte. Bazı şeyleri çok çabuk silip atabiliyoruz.

Arzulanan, düşlenen Galatasaray'da ancak iyi bir yedek olur..

Bende aynısını m.sarp icin söylüyordum topalın yedegi olur diye futbol bu ne olacagı belli olmaz umarım sarp beni nasıl yanılttıysa volkanda seni yanıltır:)

Futbolcuda kumas varsa kendini her türlü belli eder formayı zorla adama vermiceksin o senden alıcak formayı biz tutuşturduk eline aydının zorla noldu aynı tas aynı hamam serdarda calısır kendini belli eder gelir alır formasını örnek alıyoruzya barcayı bojan gibi pedro gibi gösterir kendini henryide keser etoyuda

TSL'de ki sayılı iyi sayılabilecek genç futbolculardan birini aldık bu açıdan olumlu bir transfer olduğunu düşünüyorum.

Kewell devre arasında 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak Galatasaray ile içiniz rahat olsun, Kewell sol forvet oyuncusudur. Volkan Şen sağ açıktır. Keita'nın yedeği ya da onun oynamadığı maçlarda görev yapması için alınmıştır büyük ihtimalle, spekülatif yorumlardan kaçınalım.

Ustad, sen Kewell haberini nereden aldin? Bizimle paylasabilirmisin?

Geri
Üst Alt