# Volkan Şen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Volkan Şen, Forma Numarasını Seçti

sakın ha bu 5 para etmez hic bir ise yaramayan bal yapmayan arıyı istemeyin... rezil otesi bir oyuncu... sadece vakit kaybı mac icerisinde topu buna vermek... SAKIN ISTEMEYIN. cok zarar verir zaten rezil olan futbolumuza.

Çok karamsarsın. Buna hiç gerek yok. Takıma destek verme zamanı. Ne dersen de durum bu. Yapacak birşey yok. Destek vermeliyiz. Hem de hiç olmadığı kadar

sakın ha bu 5 para etmez hic bir ise yaramayan bal yapmayan arıyı istemeyin... rezil otesi bir oyuncu... sadece vakit kaybı mac icerisinde topu buna vermek... SAKIN ISTEMEYIN. cok zarar verir zaten rezil olan futbolumuza.

Rezil futbol, rezil yorum

Volkan çok iyi transfer olur insallah balon haber değildir

SSTnin veliahtı olmaya adaysın

Ben 4.8 vereceğimizi sanmıyorum Volkan için. Takas kullanırız muhtemelen.

Yerli statüsünde alınabilecek en iyi kanat oyuncusu gerçekten süper bi transfer olr.Arda sakatlanırsa Sol kanadı da yedekler.Yönetim geç ama doğru hamleler yapıyo

Volkan gelsin ama 4.8 milyon euro çok fazla. Üstelik geçen sene performansı ve piyasası çok düştü. Hocasından izin almayıp ABD'ye, sevgilisinin yanına da gitmişti. Bu tür vukuatları da olan bir futbolcu. Üstelik as da oynamayabilir.

Volkan gelsin ama 4.8 milyon euro çok fazla. Üstelik geçen sene performansı ve piyasası çok düştü. Hocasından izin almayıp ABD'ye, sevgilisinin yanına da gitmişti. Bu tür vukuatları da olan bir futbolcu. Üstelik as da oynamayabilir.

Bence makul bi rakam.Geçen sene o sıkıntıları yaşamasaydı şimdi Bursa kapıyı 7-8m den açardı

Fatih terim adameder Volkani gelsin

Haberi yapmadan önce 17 numaranın dolu olup olmadığına baksalarmış iyiymiş.

Oyuncu vermemek icin direnisimiz de ayrı bir komedi, sanki Volkan'ın karşısında Arda ve Selcuk'u istiyorlarmış gibi olmuş. :o

Baştan aşağıya rezalet bir haber.

Otobüs firmasının aynı koltuğa iki bilet satılması gibi olmuş bu haber :D

Bursa kaynakli bir haber,gercek olma ihtimali yüksek.

yedek için 4.8 cok bence.Sarpinho aydın aykut serkan kim varsa verelim işe yaramıcakları + 1milyon euro verelim.

bu arada ben 4.8 e alcağımızı zannetmiyorum.yönetim şu ana kadar para harcamadı nerdeyse.bunuda en fazla 2milyona felan kapatırlar bence.

Mutlak suretle şart bir adam.Çingene pazarlığı yapmaktan sıkıldık artık.Ne ise ederi verilsin,alınsın.Yerli oyunu şart bu takıma.

Bence kazım yine süreklilik arzetmeyecek ve volkan gibi adama işte o maçlarda ihtiyacımız olacak.İnşallah alınır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt