Caner Candan
10 Numara!
- 1 Aralık 2008
- 12.390
- 0
- 1.361
Cevap: Volkan Şen, Forma Numarasını Seçti
sst olayı nedir?
Belkide sst,dir kim bilir...
sst olayı nedir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belkide sst,dir kim bilir...
Volkan gelsin ama 4.8 milyon euro çok fazla. Üstelik geçen sene performansı ve piyasası çok düştü. Hocasından izin almayıp ABD'ye, sevgilisinin yanına da gitmişti. Bu tür vukuatları da olan bir futbolcu. Üstelik as da oynamayabilir.
Volkan gelsin ama 4.8 milyon euro çok fazla. Üstelik geçen sene performansı ve piyasası çok düştü. Hocasından izin almayıp ABD'ye, sevgilisinin yanına da gitmişti. Bu tür vukuatları da olan bir futbolcu. Üstelik as da oynamayabilir.
sst olayı nedir?
Her şeye zıt tamkarşıt bi karakter.
Sercan+Volkan+Serdar Aziz = Pino+Serkan+Gökhan Zan+Servet+Sarp+Battal+Aykut+Aydın+Ayhan

Sercan+Volkan+Serdar Aziz = Pino+Serkan+Gökhan Zan+Servet+Sarp+Battal+Aykut+Aydın+Ayhan
Rezil futbol, rezil yorum
Serdar aziz,çok çok iyi olur.Ama, kendisinin şöyle bir açıklaması var; ''İstanbul takımlarına transfer olursam babam beni evlatlıktan reddeder'' Bunu açıkladıktan sonra pek umudum kalmadı açıkçası benim.