# Volkan Şen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Volkan Şen, Forma Numarasını Seçti

Volkan gelsin ama 4.8 milyon euro çok fazla. Üstelik geçen sene performansı ve piyasası çok düştü. Hocasından izin almayıp ABD'ye, sevgilisinin yanına da gitmişti. Bu tür vukuatları da olan bir futbolcu. Üstelik as da oynamayabilir.

Bence kazım yine süreklilik arzetmeyecek ve volkan gibi adama işte o maçlarda ihtiyacımız olacak.İnşallah alınır.

Volkan Şen iyidir iyi.

Volkan gelsin ama 4.8 milyon euro çok fazla. Üstelik geçen sene performansı ve piyasası çok düştü. Hocasından izin almayıp ABD'ye, sevgilisinin yanına da gitmişti. Bu tür vukuatları da olan bir futbolcu. Üstelik as da oynamayabilir.

Kazım yine sezon boyu süreklilik sağlayamayacak.İşte o maçlarda volkan bize çok lazım olacak.İnşallah gelir.

Forma numarasından bahsetmeselerdi iyiydi.:o Neyse umarım bu sefer iş ciddidir.Alalım artık şu adamı.

sercan+volkan = Serkan+Pino+Sarp+Battal+2-3 milyon euro

Sercan+Volkan+Serdar Aziz = Pino+Serkan+Gökhan Zan+Servet+Sarp+Battal+Aykut+Aydın+Ayhan

Sercan+Volkan+Serdar Aziz = Pino+Serkan+Gökhan Zan+Servet+Sarp+Battal+Aykut+Aydın+Ayhan

Serdar aziz,çok çok iyi olur.Ama, kendisinin şöyle bir açıklaması var; ''İstanbul takımlarına transfer olursam babam beni evlatlıktan reddeder'' Bunu açıkladıktan sonra pek umudum kalmadı açıkçası benim.

Mehmet Batdal'ın gideceğini düşünürsek 11 numarayı giyebilir :)

Rezil futbol, rezil yorum

niye onur ? volkan sen'i izleyen hangi biri volkan'ın faydalı bir oyuncu oldugunu soyleyebilir ? mahalle futbolunun kralı değil mi bu herif ? birisi bana topla deli danalar gibi dikeyine kosmaktan baska (sansı yaver giderse oda) ne yaptığını soyleyebilir mi volkan'ın ? yaptıda ben mi gormedim ? sampiyonlar ligi maclarında okul cocugu goruntusu vermedimi bu herif. kesinlikle buyuk takım futbolcusu olamaz. calım atmayı bilmeden calım yapmaya calısan, profesyonellikten uzak adamlar uzak dursun bu takımdan. volkan'ı kesinlik ile istemiyorum.

Beklentiler cok yuksek olmadigi surece kendince katki yapar. Fakat iddia edildigi gibi yildiz veya yildiz adayi degil.

Serdar aziz,çok çok iyi olur.Ama, kendisinin şöyle bir açıklaması var; ''İstanbul takımlarına transfer olursam babam beni evlatlıktan reddeder'' Bunu açıkladıktan sonra pek umudum kalmadı açıkçası benim.

Onun babası Benjamin ile tanışmamış daha :D

Ertuğrul çocuğu sağbek,solbek,önlibero kısacası stoper hariç heryerde oynattı

Üstüne düşsek alırız da bizimkilerin pek umrunda değil

Ujfalusi, Volkan'ı gerekirse döver yine de vermez 17'yi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt