# Volkan Şen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Volkan Şen

Keşke alabilsek, çok güzel olur.

Arda'nin 2 yil icerisinde gidecegi gercegini goz onuna alirsak,kesinlikle takimda olmasi gereken bir isim.Bonservisi ne ise dusunmeden alinmali.

Bursa satacak olsa fener basar parayı alır fotomaç içimizden geçenleri yazmış ama sadece yazmış :D

Kesinlikle bir kanata ihtiyacımız var. Eğer Volkan gibi yerli olursa tadından yenmez. Gerçi Volkan'dan başka doğru düzgün yerli de yok piyasada.

Aynen ya. Bir türlü sevemedim. O kadar itici bir tipi var ki.

Bana da sempatik geliyo valla..

Yapmacık değil adam en azından.

Elle oynama pozisyonu vardı 2. sarının verilmediği pozisyon ordaki hareketleri maçtan sonra açıklamaları kendisini sevdirmiştir bana .. Keşke alınabilse ama hiç mümkün görmüyorum.

Tabi kadro dışılık meselesi bir umut

Volkan Şen(Bursaspor)

Selçuk İnan(Trabzonspor)

Alpay Asma(Gscimbom.com):D

Yönetim eğer bu transferleri yaparsa kesin şampiyonuz 2.devre

Volkan Şen(Bursaspor)

Selçuk İnan(Trabzonspor)

Alpay Asma(Gscimbom.com):D

Yönetim eğer bu transferleri yaparsa kesin şampiyonuz 2.devre

Evet Adnan Sezgin'in yerine seni alırsa yönetim kesin şampiyonuz. :asd:

volkan şeni alacak kapasite yok bizim yöneticilerde. ama kaliteli yerli oyunculara yönelmemiz lazım bedeli ne olursa olsun almamız gerekir. sürekli yabancılarda hayal kırıklığına uğruyacağımıza yerlilere yönelmemiz gerekiyor. mesela bir nuri-gökhan inler-volkan şen-selçuk-mevlüt-hamit-eren derdiyok-yasin pehlivan. evet bazıları çok zor ama imkansız değil. takımdaki yerli oyuncuların kalitesizliği yabancılara da yansıyor sanırım. elano geldi 2 sezonda yaptığı hiçbirşey yok. şimdi misimovic geldiğinden bu yana adını duymadık maçlarda. mantığı sığmayan şeyler oluyor bir uğursuzluktur gidiyor anlamış değilim.

Volkan Şen alınması gereken ikici futbolcu yerlilerde.Paraya acımayacaksın alacaksın kaliteli yerlileri.Bizi hep başarıya götürenler kaliteli yerlilerimiz oldu tarihte.Şu andaki kalite yerlerde sürünüyor takımda.

Ne Volkan Şeni ne de Selçuk İnanı alamayız büyük ihtimal fener-bjk kapışır fener alır biz de bakarız

bilhassa sağda keita gittikten sonra onun yerini doldurabilecek tek adam gibi geliyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt