# Volkan Şen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Volkan Şen

Tırt tabi.Türk olmasa kimse yüzüne bile bakmaz bu adamın.Heleki konuşulan paralarla filan hiç gerek yok almaya.İhtiyacımız var diye har vurup harman mı savuralım parayı böyle boş futbolculara?

Şu anda türk olarak alabileceğimiz en iyi sağ açık

Bedava bulsun o zaman Sezgin bi iki Türk daha . Madem pahalı geldi.

Yav arkadaş ne harmanından bahsediyorsunuz.Ali Turan,Serdar Özkan,Barış,Sarp,Aydın,Balta bu nedir peki ? Bu adamlara maaş verme bu adama ver. Zaten ihtiyacımız var.Zaten o bölgeye para harcanacak.Hem yabancı olmaz, yabancı hakkını ortasahadan yana kullanırsın.Ayrıca tırttan dediğin adam bizden 3 puan aldı.Hem de yukarıdaki adamları mal ederek adeta .90 dakika yorulmak nedir bilmez. Daha ne istiyoruz ?

Bu nası bi cürret ya akşam akşam sinirimi zıplattılar

Volkan şen yalan olmuş sanırım,zaten Servet+6 milyon salakça bi hamle olurdu,Servet i hiç beğnmesekte 3-4 milyon gideri rahat var,yani toplamda 10 a geliyordu,10 milyon Volkan a vereceğimize,3-4 milyona pitroipa yı bağlayıp,6 milyon euro ya da orta sahaya çift yönlü oyuncunun kralını alırız,bu türkiye piyasası çok b.ktan harbiden,Pitroipa, Volkan ı top diye oynar.

Yav arkadaş ne harmanından bahsediyorsunuz.Ali Turan,Serdar Özkan,Barış,Sarp,Aydın,Balta bu nedir peki ? Bu adamlara maaş verme bu adama ver. Zaten ihtiyacımız var.Zaten o bölgeye para harcanacak.Hem yabancı olmaz, yabancı hakkını ortasahadan yana kullanırsın.Ayrıca tırttan dediğin adam bizden 3 puan aldı.Hem de yukarıdaki adamları mal ederek adeta .90 dakika yorulmak nedir bilmez. Daha ne istiyoruz ?

Anlamak istemiyorsunuz siz.Transferi ama bizde Ali Turan Serdar Özkan var rererörö diye yapacaksak işimiz var.Zaten bu sene takımdan bir bok olacağı yok.Boş harcama yapmaya ne gerek var?Sıçtık ille de sıvayalım da demeye benziyor sizinkisi.Bizden 3 puan almış olması hiçbirşey değiştirmiyor.Kimler ne puanlar aldı bizden bu sene.Ayrıca sana göre iyi olabilir ben beğenmiyorum üstelemek zorunda mısın?Kafasını kaldırmadan top sürmeye çalışan adamdan hayır gelmez.Benim görüşüm beni bağlar.En iyisi buysa çıkar altyapından oynat zaten sezon gitmiş,onları kazanırsın belki.Takımda yeterince boş futbolcu varken yanlarına bir tane daha eklemeye gerek yok.Bunu istiyorum.Başka sorun var mı?

Bursaya 10 mil .dolar verecene..................yonetim toalete atsin o parayi!

Bursaspor ve Erturul ..............................-siz anladiniz :lol::lol:

Vay arkadas. Volkan Sen'e burun kiviriyorlar. Biz layikiz Mustafa Sarp'lara, Serdar Ozkan'lara, Goksan Zan'lara... Aglamayalim o zaman biz niye 9. sidayayiz diye. Her yil guzel guzel ligden dusmeme mucadelemizi verelim.

Anlamak istemiyorsunuz siz.Transferi ama bizde Ali Turan Serdar Özkan var rererörö diye yapacaksak işimiz var.Zaten bu sene takımdan bir bok olacağı yok.Boş harcama yapmaya ne gerek var?Sıçtık ille de sıvayalım da demeye benziyor sizinkisi.Bizden 3 puan almış olması hiçbirşey değiştirmiyor.Kimler ne puanlar aldı bizden bu sene.Ayrıca sana göre iyi olabilir ben beğenmiyorum üstelemek zorunda mısın?Kafasını kaldırmadan top sürmeye çalışan adamdan hayır gelmez.Benim görüşüm beni bağlar.En iyisi buysa çıkar altyapından oynat zaten sezon gitmiş,onları kazanırsın belki.Takımda yeterince boş futbolcu varken yanlarına bir tane daha eklemeye gerek yok.Bunu istiyorum.Başka sorun var mı?

Zaten buna mı harcayalım rererö diye diye bu adamlar doldu bunu anlatmaya çalışıyorum.Transferi de bu sene için isteyen yok zaten.Neyse ne salla

Ellrinde patlayacak zaten ikiside bakın göreceksiniz. Adamlar kendilerini bi b.. sanmaya başladılar.G...i kalktı.

nasıl bir kimyasal kullanıyorlarsa o bursasporlu yönetici çok merak ettim.

boşverin yahu bizim daha fazla huzur ve birlikteliğe ihtiyacımız var. vermezlerse alsınlar volkanlarının turşusunu kursunlar........

biz türk olarak,

yekta , necati , hurriyet ........ yeter..

Pek sevmem kendisini ama mevcut kanat oyuncularımıza bakınca gelmesini isterim tabii.

Bahsedilen rakamları vermeye gerek yok. Servet'le kafa kafaya takasa tamam derim ama üstüne 8 milyon euro vermek de ne demek oluyor ?

Altyapıdan Berkin Kamil Arslan'ı oynatırım daha iyi.

çok yetenikli oyuncu ama biraz baş belası kontrol edilmesi zor bir oyuncu dizginleyemezse yönetim elimizde patlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt