# Volkan Şen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Volkan Şen

Genç oyuncu özel hayatında hatalar yapabilir. Çok yetenekli adam. Alırsak süper iş yaparız. İnşallah alırız. Bi tarafta Volkan bi tarafta Arda...Düşüncesi bile harika.

bursa bu adamı bize yedirirmi hele adnan sezgin varken

içimden b ses bu transferden zararlı çıkarız diyo . bi ses de gurbetçiler gelmez yönetimin eli mecbur diyo . bilemiyorum

Adnan Sezgin where are you? Bu adam balik ekmek alirken bile 2 3 kurusun hesabini yapiyor, volkanimi alacak bide . kesin servet + 99 kurus veririm, fazlasi olmaz demistir.

Bugünden sonra gördük ki; Türk olarak kaliteli oyuncuları barındıramaz ve gelenlerin de hayatını karartırırz. Kimseye gerek yok. Sarp-Balta fln devam işte.

Şu Bursalıları duyunca yabancı sınırlaması kalksın istiyorum. 2 milyona satamazlar alemciyi..

Volkanla Sercan'ı isterim..

İkisinin Galatasaray'da olması gerekli..

Bu adamlar ülke futbolunun geleceği.

ibrahim yazıcı satmayacaklarını açıkladı. zaten servet ne kadar kazma olsada 3 4 milyon eder bide üstüne 6 milyon para 10 milyon euro ya ne sag kanat oyuncuları alınır kalsın volkan da sercan da onlarda hamit ve yekta mutlaka alınmalı ama

5milyon artı servet deniliyor bu gercekse yuh artık sacma boyle alacaksak almıyalım çok fazla servet artı beş milyona volkan artı sercan olursa iyi bu şekilde cok asiri fazla zaten baskanları kesinlikle olmıcagını acikladi bu iş sezon bitimine kadar bitmiştir

Volkan'ı satmayacaklarmış ama diyelimki gelirse de galatasaray da iyi iş çıkaracağını düşünüyorum.

Adam gibi saglam bir forvetimiz olsa, Pino 50 kere cebinden çıkarır o Volkanı.

Göbekli , 3 film bir arada sinemalarındaki ışıkçılara benziyor zaten fenotip olarak.Ne çalım atabiliyor ne de pas.Aldığı topu geveliyor doğaçlama birşeyler yapmaya çalışıyor.Kafasında pozisyona dair tek bir düşüncesi bile yok izlediğim maçlarda görüntü olarak. Gereksiz ve boş transfer olur.

Bursaspor'da oynayan Volkan Sen oldugunu bilmesem resmine bakip isminin Oscar Sanchez yada Manuel Cruz falan oldugunu ve Meksikali ya da Guney Amerikali oldugunu dusunurdum. Ozellikle kirpi saclari ve Amerikali kizlara olan hayranligi onu bana acayip derecede Meksikalilara benzetiyor.

volkan%2Bsen.jpg

Bursaspor'da oynayan Volkan Sen oldugunu bilmesem resmine bakip isminin Oscar Sanchez yada Manuel Cruz falan oldugunu ve Meksikali ya da Guney Amerikali oldugunu dusunurdum. Ozellikle kirpi saclari ve Amerikali kizlara olan hayranligi onu bana acayip derecede Meksikalilara benzetiyor.

volkan%2Bsen.jpg

bkz saviola

saviola.jpg

Volkanı bu kadar abartmayın, Pinonun yerlisi.Sadece Türk olması avantaj.

Turgay Bahadır'ı alalım oradan.Her yerde oynayabiliyor hücumda iş yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt