# Volkan Şen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Volkan Şen

Ben beğenmiyorum bu adamı, inat ve ısrarla. Sercan'ı da aynı şekilde. Kadroya derinlik katarlar ama direk ilk 11'de oynayacak adam değil ikisi de. Sercan zaten Bursa'da dahi ilk 11 değil, Volkan'sa disiplinsizin önde gideni. Misimovic'i sakız çiğniyo diye A2'ye gönderen adam Volkan'ı falkaya yatırır herhalde. Bursa'dan alacağım tek Türk Ozan İpek, tek yabancı Ivan Ergic olurdu.

bu adam gelirse izleyeceğimiz filmi ve filmin sonunu hepimiz biliyoruz

paramızla rezil olmayalım

sakın bu adamı almayalım

Ben beğenmiyorum bu adamı, inat ve ısrarla. Sercan'ı da aynı şekilde. Kadroya derinlik katarlar ama direk ilk 11'de oynayacak adam değil ikisi de. Sercan zaten Bursa'da dahi ilk 11 değil, Volkan'sa disiplinsizin önde gideni. Misimovic'i sakız çiğniyo diye A2'ye gönderen adam Volkan'ı falkaya yatırır herhalde. Bursa'dan alacağım tek Türk Ozan İpek, tek yabancı Ivan Ergic olurdu.

Ozan İpek,Volkan Şen in oynayamadığı ilk 11 de hiç oynayamaz..

Ozan Ipek volkanin ilk 11 de olmadigi takimda 18 e giremez :tiphat:

ozan ipek ne ya, düz, defansif bir sol kanat.

boyu da 1.87, kaleci mi aliyoruz.

Ozan İpek daha çalışkan, daha disiplinli, takım oyununa daha yatkın. Oynatmasını bilen için ilk 11'de rahat oynar. Benim görüşüm elbette.

Ozan İpek Bursa'da 19 maçta oynamış bu sezon, Volkan ise 14. ŞL hariç. Ozan İpek 3 sarı kart görmüş, Volkan 5. Bir de çift sarıdan bir kırmızı kartı var. Bizim maçta gösterilmeyen ikincş sarısını da hesapla. Volkan'dan her açıdan daha istikrarlı, daha disiplinli, aha efektif. Çift yönlü kanat oyuncusu işte.

ozan ipek 3-5-2'de kanatlık yapar ancak , çalım atamayan düz bir kanat oyuncusu anca..

volkan cok daha üst düzey bir adam ozan'dan..

ozan ipek 3-5-2'de kanatlık yapar ancak , çalım atamayan düz bir kanat oyuncusu anca..

volkan cok daha üst düzey bir adam ozan'dan..

ozan gercekten cok düz bir oyuncu.

onun artisi defansa cok yardimci oluyor, hatta bir defansif topcu gibi oyniyor.

ee kapasitesi bu kadar, baska ne yapsin.

Düz topçu, mesela Cana gibi mi? Düz topçu olmak iyidir. Çalım atan topçuya da ihtiyacımız yok, o eskilerde kaldı. Zaten Arda var, Pino var, Kewell var çalım atan. Ozan İpek de atmayıversin. Zaten çalım atamadığı için fazla çalıma girmez, top kaybetmez işte. Pas atacak adam arar, verkaça girer, iyidir. Defansa da yardım eder işte, Keita gibi, Pino gibi ilerde takılmaz. Adam kovalar, top kapar, hırslıdır. İyi topçudur, hafife almayın bence.

Volkan Şen'de sona doğru!..

Ligin ilk yarısında taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray, ikinci yarı için girişimlerine hız verdi.

Sarı-kırmızılıların listesindeki isimlerden biri olan Bursaspor'un yıldızı Volkan Şen ile görüşmelerin son aşamaya geldiği ve bu transferin her an gerçekleşebileceği öğrenildi.

Bursaspor kulübüne yakın kaynaklardan aldığımız bilgilere göre, kulüpler arasındaki görüşmelerin devam ettiği ve bir-iki pürüz haricinde herhangi bir sorun kalmadığı gelen bilgiler arasında.

Ayrıca yeşil-beyazlıların, Volkan Şen için 7 milyon euro civarında bir bonservis bedeli istediği de öne sürüldü.

MARATON.COM.TR ÖZEL

HABER: İLKER EZİBAY

Düz topçu, mesela Cana gibi mi? Düz topçu olmak iyidir. Çalım atan topçuya da ihtiyacımız yok, o eskilerde kaldı. Zaten Arda var, Pino var, Kewell var çalım atan. Ozan İpek de atmayıversin. Zaten çalım atamadığı için fazla çalıma girmez, top kaybetmez işte. Pas atacak adam arar, verkaça girer, iyidir. Defansa da yardım eder işte, Keita gibi, Pino gibi ilerde takılmaz. Adam kovalar, top kapar, hırslıdır. İyi topçudur, hafife almayın bence.

çalım atamayan kanat oyuncusu ne işe yarar

zaten sınırlı kapasitede bi oyuncu

adam da geçemezse hiçbi işe yaramaz

ona vereceğimiz şansı serdar eyliğe veririz paramız da cebimizde kalır

Süratiyle adam geçer Ozan. Tekniği zayıftır ama süratlidir. Zaten Ozan İpek'i vermez Ertuğrul Sağlam, Volkan'dan daha fazla güveniyor ona. Ayrıca Volkan yürüyerek adam geçiyor sanki. Dağınık bir adam, çabukluğu sayesinde iş yapıyor. Takassız net 7 milyon vermek gerizekalılık olur. Takas falan yapacaklarsa tamam, ama 7 milyon net Volkan'a vereceğine 10 milyon Dzsudzsak'a vermek daha mantıklı.

Volkan Şen ancak takas ile gelecekse alınabilir. 2-3 milyondan fazla para etmez bana göre. Bursa'da şımaran bir adam, İstanbul'a gelince ve eline daha çok para geçince ne oldum delisi olur. Saha da yürüyecek hali kalmaz. Volkan'ın zaten tek olan çeviklik özelliği de yok olur. Sercan Yıldırım ile ikisini almak istiyorsa yönetim, 5 milyon+Servet'den fazla bir teklif yapmamalı. Yoksa sonu bizim için hüsran olur. Zaten Keita'dan sonra Volkan fln bizi kesmez de. O yüzden çabuk harcanır buraya gelince.

Bu yönetim gecen sezon UEFA kriterleri dedi dedi sonra takımı bu hale getirdi şimdide gidip volkana 2,5m dan fazla para verirlerse diyecek bir söz bulamam nedir bu disiplin nedir bilmeyen karaktersiz bütün oyuncuları transfer etmek istiyoruz

Kusura bakmayın ama bazı arkadaslar volkan a 2 3m euro dan fazlası verilmez falan filan demiş iyi güzel de bursa salakmı alt yapıdan cıkardıgı 23 yasındaki oyuncusunu ligde 2. sıradayken nerdeyse bedava paraya bıraksın :D öle bişi yapsa ibrahim yazıcının yaparken istifasını da vermesi gerekir :D :D

Adamlar halen oyuncu satmıyorum diyor, ısrarla bu haberleri çıkarıyorlar :D

Kusura bakmayın ama bazı arkadaslar volkan a 2 3m euro dan fazlası verilmez falan filan demiş iyi güzel de bursa salakmı alt yapıdan cıkardıgı 23 yasındaki oyuncusunu ligde 2. sıradayken nerdeyse bedava paraya bıraksın :D öle bişi yapsa ibrahim yazıcının yaparken istifasını da vermesi gerekir :D :D

Satmasın bizene? Volkan Şen'e kadar düştük mü? Evet Volkan Şen 3 milyondan fazla etmez. Şişirilmiş ve şımarık bir futbolcu. Serdar Özkan'ın çıkış yaptığı dönemler 3 tane Volkan eder. Zorla gidip Volkan'ı mı alacağız da, Bursa salak durumuna düşüyor sorarım? İbrahim Yazıcı buyursun, antika koleksiyonu yapsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt