# Volkan Şen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Volkan Şen

bu sevda bitmez :D

ama başkan polat hem sercanı hem volkanı istiyor bi şekildede alacak ama devre arası ama sezon sonu...

Volkan Şen'i istemeyenleri hayretle karşılıyorum bence türkiyenin en iyi sağ açık oyuncusu türk olarak bunun aksini iddaa edenin aklından şüphe ederim çok biliyonuzya onun için Volkan Şen'e Alex Ferguson hayran kalıyor ve onu maçtan sonra övüyor.Elimizde sanki Ronaldo,Messi varda alternatif yedek arıyoruz size hatırlatırım.Serdar Özkanlar'la oynuyoruz bunuda bir düşünün Ali Sami Yen ve deplasmandaki performanslarına bakın volkan şen'in beşiktaş maçı fener maçı bir oyuncuyu istatisliklere bakarak yorumlayamazsınız.takımı kaleye kadar götüren oyuncuların başında Volkan şen geliyor bursasporun çoğu maçını izledim ve bu yazılan yorumları okuyunca hayrete düşüyorum.Volkan Şen'in takımı ateşleyecek ve en önemli özelliği olan hırsını yok sayamassınız eyer ruhlu oyuncu istiyorsanız ve kaliteli türk oyuncu bu kadar azken volkan şen'i istememek deliliktir.bana göre Volkan Şen Türkiye için fazla bir topcu Premier Lig ispanya ligi bundesliga gibi liglerde rahatca oynar siz Gözlüklerinizi takın Serdar Özkan'lara bakın Volkan Şen seneye Üst düzey klüplere giderse çok başınızı vurursunuz. Sercan'ı beğenmiyenlerede gülüyorum elimizde drogba eto david villa varda biz bilmiyoruz adamı avrupa'nın en büyük klüpleri izlemeye geliyor siz yok son vuruşları kötü yok şu yok alemci adam bursaspor'un başarısında en büyük pay sahibi Volkan Şen'le birlikte yapmayın etmeyin biraz objektif biraz düzgün yorum yapın.Bursaspor geçen sene şampiyon bu sene şuanlık 2.ci boşuna değil biz ise ilk 5 e bile giremeyebiliriz.devre arası büyük oyuncular beklemeyin gelirsede kovulan adamlar gelir onlarıda sene sonu söve söve yollarsınız.ne çektiysek türk oyuncuların kalitesizliğinden çektik 6+2+2 saçmalığı kalkmadıkça şampiyonlar liginde başarı göstermek hayal bütün takımlar için 400-500 milyon eurolar harcıyorlar Avrupadaki takımlar bütün oyuncuları yabancı ingiltere'nin milli takımda kötü ama kimse gıkını çıkarmıyo klüp takımları her sene 3-4 takım yarı final,final görüyor. biz daha uefa çeyrek finalinden turlayamıyoruz.yazık

bursaya ben birsey vemem................NE BASIRETSIZ YONETIM

dUSURMEYIN BIZI BUKADAR ADNAN'S KARDESLER

bursaya ben birsey vemem................NE BASIRETSIZ YONETIM

dUSURMEYIN BIZI BUKADAR ADNAN'S KARDESLER

Bu Sene başıda Ersan Adem Gülüm ismi ortaya atıldı.herkes basiretsiz yönetim bu kadar düşürmeyin demişti .Hatta izlenmişti ersan adnan sezgin tarafından aynı yorumlar vardı bu forumda Ersanlar'la uğraşacaklarına avrupadan adam alsınlar vasat dediniz.O zaman'da şaşırmıştım çünkü defalarca izlediğim Ersan'ın Baki Mercimek ayarında bir topcu gibi anlatılmasını Hayretle okumuştum hatta bir kaç kişi Gökhan Zan bu ersan'dan 3 gömlek üstün demişti bende bu adamı alsınlar dedim övdüm müthiş oyuncu geriden oyun kurabiliyor falan demiştim.Adam beşiktaş'da döktürüyor.transfer haberi çıktı geçen bu forumda herkes övgüyle bahsediyor vallahi şaşırdım baki mercimek denilen ersan'a yapılan övgüler hayret ettim Volkan Şen'de Fener yada Beşiktaşa giderse muhtemelen gene 90 derece döneceksiniz bu yorumlarınızda

Bu Sene başıda Ersan Adem Gülüm ismi ortaya atıldı.herkes basiretsiz yönetim bu kadar düşürmeyin demişti .Hatta izlenmişti ersan adnan sezgin tarafından aynı yorumlar vardı bu forumda Ersanlar'la uğraşacaklarına avrupadan adam alsınlar vasat dediniz.

Iyi dedin colormatik renkdas

Iyi dedin colormatik renkdas

başka bir forumda galatasaray bölümü vardı mehmet topal o zaman yeni yeni oynamaya başlıyordu o zaman Linderoth sakatlanmıştı yedeği topal sonra 11'de oynamıştı 1-2 maç .devre arası geldi basinas haberleri çıktı bende dedim ne basinası Mehmet Topal Müthiş topcu ilerde Avrupaya satılır dedim.Herkes benle dalga geçti basinası almadılar o sene barussoyu aldılar oda 2-3 maç oynadı gitti.Mehmet Topal 2.yarı tüm maçlarda oynamıştı.Ondan sonra Mehmet Topal'ın Euro 2008 performansı ve Valencia transferi beni haklı çıkardı o forumda bir çok kişi benden özür dilemişti.Topal'ı övdüğümde bana küfür edenler bile olmuştu futbol cahili demişlerdi işte bizim taraftarımız böyle ön yargılı m.topalın satılmadan önceki peformansı galatasaray'ı kafasında bitimesi yüzündendi aklı hala euro 2008 deydi topal'ın izleyip övdüğüm adamlar ertesi sene büyük klüplerin yollarını tutuyorlar biz gene mustafa sarp ayhan barışlara kalıyoruz bizim taraftara müstahak beşiktaş taraftarı gibi inleteceksin ortalığı bak nasıl takım kuruyorlar

Volkan Şen benim de su an TSL'de oynayan az sayıdaki ust duzey yerliler arasında gördüğüm bir isim. (Arda, Sabri, Servet, Emre B., Volkan D., Gökhan G. ile birlikte) Sercan'dan daha ustun ve daha faydalı olur bana göre.

Ş.Ligi maçlarını baz alalım, Bursapor'da ayakta kalan birsey yapabilen tek oyuncuydu Volkan. Ozan İpek, Sercan o seviyeyi kaldıramadı. Sercan bence Hakan Balta, Umut Bulut, Selçuk İnan, Serkan Balcı, M.Topuz gibi ust grubun biraz altında kalan gruba dahil bir oyuncu)

Sercan'ı alırsak (ki gelmek istemiyor Avrupa'ya gidecekmiş) Baros'u yedekleyebeilecgine inanıyor musunuz? O tipte biri değil E.Sağlam bile Sercan'ı o şekilde dusunmuyor. Sercan da second striker, son vuruşu da vasat. Sercan'ı alırsak 6 ay sonra yine forvet ararız. Ama Volkan Şen ust duzey seviyeyi karşılayacak sağ açıgımız olabilir.

Volkan Şen için Servet + S.Özkan + para verebiliriz. Bursa Volkan 'dan doğan açıgı S.Özkan ve bir yabancıyla(alacagı parayla) giderir, ustune de Stepanov ve İbrahim gibi vasat stoperler yerine YERLİ Servet'i kazanmış olur. İki tarafta kazanır. Ama uyanık geçinecekler ya vermezler.

Sağ açığa yabancı almamalıyız. Kontenjan kısıtlı ve elde öncelikle Volkan Şen olmazsa Gökdeniz gibi alınabilecek iyi yerliler var.

Volkan Şen'i istemeyenleri hayretle karşılıyorum bence türkiyenin en iyi sağ açık oyuncusu türk olarak bunun aksini iddaa edenin aklından şüphe ederim çok biliyonuzya onun için Volkan Şen'e Alex Ferguson hayran kalıyor ve onu maçtan sonra övüyor.Elimizde sanki Ronaldo,Messi varda alternatif yedek arıyoruz size hatırlatırım.Serdar Özkanlar'la oynuyoruz bunuda bir düşünün Ali Sami Yen ve deplasmandaki performanslarına bakın volkan şen'in beşiktaş maçı fener maçı bir oyuncuyu istatisliklere bakarak yorumlayamazsınız.takımı kaleye kadar götüren oyuncuların başında Volkan şen geliyor bursasporun çoğu maçını izledim ve bu yazılan yorumları okuyunca hayrete düşüyorum.Volkan Şen'in takımı ateşleyecek ve en önemli özelliği olan hırsını yok sayamassınız eyer ruhlu oyuncu istiyorsanız ve kaliteli türk oyuncu bu kadar azken volkan şen'i istememek deliliktir.bana göre Volkan Şen Türkiye için fazla bir topcu Premier Lig ispanya ligi bundesliga gibi liglerde rahatca oynar siz Gözlüklerinizi takın Serdar Özkan'lara bakın Volkan Şen seneye Üst düzey klüplere giderse çok başınızı vurursunuz. Sercan'ı beğenmiyenlerede gülüyorum elimizde drogba eto david villa varda biz bilmiyoruz adamı avrupa'nın en büyük klüpleri izlemeye geliyor siz yok son vuruşları kötü yok şu yok alemci adam bursaspor'un başarısında en büyük pay sahibi Volkan Şen'le birlikte yapmayın etmeyin biraz objektif biraz düzgün yorum yapın.Bursaspor geçen sene şampiyon bu sene şuanlık 2.ci boşuna değil biz ise ilk 5 e bile giremeyebiliriz.devre arası büyük oyuncular beklemeyin gelirsede kovulan adamlar gelir onlarıda sene sonu söve söve yollarsınız.ne çektiysek türk oyuncuların kalitesizliğinden çektik 6+2+2 saçmalığı kalkmadıkça şampiyonlar liginde başarı göstermek hayal bütün takımlar için 400-500 milyon eurolar harcıyorlar Avrupadaki takımlar bütün oyuncuları yabancı ingiltere'nin milli takımda kötü ama kimse gıkını çıkarmıyo klüp takımları her sene 3-4 takım yarı final,final görüyor. biz daha uefa çeyrek finalinden turlayamıyoruz.yazık

Gelişme var sende. En azından koskoca paragrafa bir kaç nokta koymuşsun bu sefer.

2 Ocak 2011, PazarVolkan artık Aslan gibi

Volkan Şen için Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'yı ikna eden Galatasaray, Sercan Yıldırım için görüşmelerini sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılar, bununla da yetinmiyor. Ozan İpek'in transferi için de girişimlere başlandı.

< Önceki HaberSonraki Haber >Bu Haberi Beğendiniz mi?

214 72

Bir haber için sadece bir kez oy kullanabilirsiniz

Yorum Yaz (12 Yorum)

12YorumDİĞER HABERLER

Fenerbahçe'de flaş gelişme

Formica'da sona gelindi

Ya Almanya, ya Cim Bom

Noel bitti, bombalar hazır

Sezer Öztürk için geri adım yok!

Madjid Bougherra araştırması

Makoun kapışması

'Mevlüt Erdinç, Fener yolunda'

Kahlenberg iddiası

Es Es'te tek hedef Derek Riordan

Tüm Haberler

Yorum Yaz Arkadaşına Gönder YazdırHaberi Paylaş

kapatFacebook

Mixx

Delicious

Stumble Upon

Twitter

Friend Feed

Google

Digg

Yahoo

Reddit

Myspace

Galatasaray’ın yurt içindeki transfer çalışmalarının tek adresi var: Bursaspor! Sarı-Kırmızılılar, son şampiyonun üç önemli silahı Sercan Yıldırım, Volkan Şen ve Ozan İpek’i kadrosuna katmak için yoğun mesai harcıyor. Bursaspor’un basın sözcüsü Ferruh Nayman, Radyospor’da katıldığı bir programda, Sercan ve Volkan’ın transfer için Galatasaray’la görüştüklerini doğrularken, “Her şey başkanımızın insiyatifinde. Genel tavrımız oyuncularımızı satmamak yönünde.

Tabii ki transferde ne olacağı belli olmaz. İstediğimiz rakamlar verilirse anlaşma sağlanabilir. Fakat şu ana kadar bu rakamlar verilmedi” dedi. Bu oyuncular için pazarlıkların devam ettiği öğrenilirken, Ertuğrul Sağlam’ın onay vermesiyle Volkan Şen’in transferi konusunda önemli gelişme kaydedildiği belirtildi. Cim Bom’un Bursaspor’daki bir diğer gözdesi de Ozan İpek. Genç yıldızın menaceri Engin Kırkpınar’ın, geçtiğimiz hafta görüştüğü Adnan Sezgin’e, “İbrahim Yazıcı, Ozan’ı bırakmaya yanaşmıyor” dediği belirtildi.

‘Yazıcı’yı siz ikna edin’

Bunun üzerine Sezgin’in, “İbrahim Yazıcı’yı ikna etmeye çalışın. Eğer başaramazsanız, devre arasında değil, sezon sonunda anlaşmaya varalım” cevabını verdiği öğrenildi.

Volkan artık Aslan gibi - www.fanatik.com.tr

Volkan Şen için Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'yı ikna eden Galatasaray, Sercan Yıldırım için görüşmelerini sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılar, bununla da yetinmiyor. Ozan İpek'in transferi için de girişimlere başlandı.

Galatasaray’ın yurt içindeki transfer çalışmalarının tek adresi var: Bursaspor! Sarı-Kırmızılılar, son şampiyonun üç önemli silahı Sercan Yıldırım, Volkan Şen ve Ozan İpek’i kadrosuna katmak için yoğun mesai harcıyor. Bursaspor’un basın sözcüsü Ferruh Nayman, Radyospor’da katıldığı bir programda, Sercan ve Volkan’ın transfer için Galatasaray’la görüştüklerini doğrularken, “Her şey başkanımızın insiyatifinde. Genel tavrımız oyuncularımızı satmamak yönünde.

Tabii ki transferde ne olacağı belli olmaz. İstediğimiz rakamlar verilirse anlaşma sağlanabilir. Fakat şu ana kadar bu rakamlar verilmedi” dedi. Bu oyuncular için pazarlıkların devam ettiği öğrenilirken, Ertuğrul Sağlam’ın onay vermesiyle Volkan Şen’in transferi konusunda önemli gelişme kaydedildiği belirtildi. Cim Bom’un Bursaspor’daki bir diğer gözdesi de Ozan İpek. Genç yıldızın menaceri Engin Kırkpınar’ın, geçtiğimiz hafta görüştüğü Adnan Sezgin’e, “İbrahim Yazıcı, Ozan’ı bırakmaya yanaşmıyor” dediği belirtildi.

Bunun üzerine Sezgin’in, “İbrahim Yazıcı’yı ikna etmeye çalışın. Eğer başaramazsanız, devre arasında değil, sezon sonunda anlaşmaya varalım” cevabını verdiği öğrenildi.

Son viraj! - www.fanatik.com.tr

Son viraj! - www.fanatik.com.tr

uydurma haber!Geciniz!

volkani alsak iyi olur.

Devre arasında Türk oyuncu almalıyız. Bunların başında da Volkan Şen olmalı...

Volkan,hep aslan yolunda zaten ne zamandır.O yoldan çıkıp artık gelse artık ya.:/

Ama bursaspor,volkan'ı vermemekte ısrarlı ellerinde patlayacak o olacak :/

Volkan'ın gelmesini gerçekten çok isterim,umarım bu sefer noktalarız bu transferi.

Transfer olursa win-win-win olur. Hem Bursa, hem Volkan hemde bizim icin güzel olur.

volkanı başka şartlarda olsa istemezdim ama türkiyede yetenekli oyuncu kalmadı fazla seçme şansımız yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt