Volkan Stadı Terk Etti!

Kardeşim anlatamıyorum ben onlar yaptı bizde yapalım mantığıyla hiçbir yere varamayız bizim yapmamamız lazım ki farkımız olsun
volkana kimsenin masum dediği yok zaten
yarın birgün yine volkanla emre taraftara küfrederse ozaman sizde bize etmiştiniz mi diyecekler?
bence keşke etmeselerdi küfür

Yahu onları bizi de yok stat bizim diye tüm taraftarı Galatasaray taraftarı gören zihniyeti önce bir bırakalım.

Ha küfür diyorum çok yanlış keşke etmeselerdi bence de ama volkan yalandan yere gündem yaratmaya çalıştı.

Küfür statlarda yıllardır var yıllarca bunu engellemeyip bundan nemalanan. Taraftarına küfür ettirip eşek gibi sırıtırsan. Küfürler bitmez gün gelir sende payını alırsın.

Volkana derbide daha ağır küfürler edildi. Sene başında su şişesini atarmış gibi yaptı(küfür yiyordu orada) aynı küfürleri daha ağırını yiyordu o zaman hoşuna gitmiş olacak ki sırıtıyordu.

Bu küfür olayını 2012 olaması gerekir. "Çocuğumuzu seni p.ze...k diye seven bir milletiz" diye açıklama yapmıştım. Çekirdekten küfürle yetiştiriyoruz engellemek çok zor.

Yahu bu ülkede futbolcuya muz sallandı. Maymun diye tezahüratta bulunuldu çıkıp ülkede ırkçılık yok diye koruma çabalarına girdiler. Verebildin mi o adamlara cezasını veremedin.

Kimse ağlamasın o nedenle. Hele fener ile beşiktaşlılar hiç ağlamasın

emre-volkan bu gücü aziz yıldırımdan alıyorlar bu muhakkak. hatta bu güç öyle bir güç ki fatih hocayı bile kaale almıyorlar. başka hangi takımın futbolcusu böyle birşey yapabilir? daha da ötesi gsaray maçlarında daha ağır küfürlere neden ağlayarak soyunma odasına giderek, stadı terkederek değilde yine aynı küfürlerle karşılık verebiliyor ve hiçbirşey olmamış gibi oynayabiliyor bu volkan ayısı. o zaman duygusal yanını çöpe atıyor heralde :) bu olay çok açık bir şekilde önceden planlanarak sahneye konan bir orta oyunudur. volkan bunu kendi kafasından kurmuş ta olabilir yada birilerinin planladığı bir oyunu oynamışta olabilir.

Özeti budur...Başka futbolcu için bu kadar emin olamam ama Volkan çok aşağılık bir karaktere sahip, Emre B. bile bu kadarına tevessül etmezdi muhtemelen. Milli Takımda isteksiz oynadığını, Brezilya maçında da belli etmişti...Arenada birilerinin kendisine küfredeceği aşikar (Keşke ülkede futbol ortamı ve MT a bakış bu denli berbat olmasa elbette). Böyle bir durum için eylemini önceden kurguladığına inanıyorum; Süper kupa maçında Melo' yu taciz etmeyi planladığı gibi...

Bütün maç boyunca kendisinden hiç kimsenin ummayacağı derecede sakin ve centilmence hareket eden, tribünden Volkan' a yabancı maddeler atılmasını en önde engellemeye çalışan ve bunun için kendisini teselli eden Melo' ya karşı da önceden hazırlıklı olduğu çok belliydi. Başkanına ve taraftarına yaranmak maksadıyla, ağır bir ceza verdirmek için Melo' nun üstüne oynayacaktı aklı sıra (Ülkeden kovulması gerektiğini söyleyen bir federasyon başkanı var, sabıkalı adam, ne de olsa!). Seri penaltı atışını kaçırmanın üzüntüsüyle arkasını dönüp santraya gitmekte olan adama doğru koşup üstünden parende atmaya kalkışan bir kaleci de görmüş oldu futbol alemi! (Bunda bile Melo' ya suç bulmayı başardılar; neymiş? düşürmek için kalçasını geriye çıkarmış!, az önce kalede duran ayının 10 sn sonra üzerine uçacağını nereden tahmin edecekse?! ki son anda farkettiği, korunma refleksi ile başını ellerinin arasına aldığı kameralara apaçık yansımışken üstelik; maç sonu iğrenç açıklamaları da cabası...Bu kadar iz'andan uzaklaşabilen adam(!)lar belli ki bu ayı yavrusunu yine 'Mağdur' ilan edecekler...

Memlekette futbola olan tiksinti hissi, bakalım daha ne dereceye kadar vardırılacak?!...

Bu mantıkla çok yaşamazsın

bi adamın kendine küfredersin en fazla dayak yersin
karısına küfredersin adam seni öldürür bilmem anlatabildimmi

tabi küfrün hertürlüsü çirkin ama volkana küfret karısı sana napmış

Yüz yüze birinin tabi ki anasına avradına söversen ya döver ya öldürür..

Ama maçta bunlar oldu oluyor da bak misal kaç yılıydı hatırlamıyorum ama Rüştü, Fenerdeydi.. Avni Aker'de ki Trabzon- Fener maçına gitmiştim... Bak kale arkasında birkaç taraftar veya komple kale arkası değil abartısız bütün tribünler.. 30 bin kişi varsa 25 bini koro halinde "Rüştü, ananı Trabzon s......" şeklinde hemde Rüştü bir şey yapmadığı halde küfrettiler.. İyi hatırlıyorum, Rüştü ellerini iki yana açtı ne yaptım gibisinden küfürler devam edince eyvallah dedi döndü kalesine küfürler azaldı.. Sonra diğer seyirciler biraz tepki gösterince sustular..

Bir Volkan'a ediliyor zaten küfürler benim sinirim buna.. Ne karı ne ana tabiki doğru değil ama futbolcuya ediliyor, hakeme edilen küfürleri ne yapacağız.. Önceden her maç bilmem ne çocuğu hakem diye küfredilirdi...

Volkan bu konuya tepki verdiyse, bu demektir ki küfüre karsi bir insan. Yani artik Volkan da kimseye küfür edemez bundan yola cikarak.

Bu delikanli bozuntusu ayinin cenesini tutabilecegini saniyormusunuz? En gec bizimle olan maclarinda yine saydirir futbolcularimiza.

Geri
Üst Alt