VSL 24/25 Play-Off 1-4 Maçı | Galatasaray Daikin 0-3 Eczacıbaşı Dynavit | MS | 17 Nisan | TRT Spor

Çok büyük rezillik şu maç Bütün senenin emeğini alacağın maça şu şekil çıkmak yakışmıyor.

Bu ne lan elini kolunu sallaya sallaya yeniyorlar

Yasemin ağlıyor. Ecz. çok sert çok motive oynuyor.

Yaprak o boyuyla baya iyi smaçör. Handeyi o yüzden fener sutlamislar. Mete bey fener 750 bin Euro veriyor demiş bildiğin mallik bu

Bunların şampiyonlar ligine gitme gibi bir derdi yok. Rahat rahat takılıyorlar.

Yaprak o boyuyla baya iyi smaçör. Handeyi o yüzden fener sutlamislar. Mete bey fener 750 bin Euro veriyor demiş bildiğin mallik bu
Ve Fb'de sadece havlu sallayacak seneye. Biz as oyuncularımıza öyle para veremiyoruz. Seneye 4. Bile olamayacagiz ama kimsenin umrunda değil. Zeren çok net bizden iyi takım kurdu

Acaba yönetimden takıma bilerek yenilin ve şampiyonlar ligine gitmeyin diye mesaj mı geldi? Beklerim çünkü. Bu kadar kötü oynamak kasıtlı bence

Kadın voleybol kapatılmalı bizim en cenabet şubemiz net şekilde en iyi ihtimalle 4. Olan takım

Eczacıyı da bu sezon hiç bir maçta savunmada bu kadar motive ve derli toplu görmedim. Şampiyonlar Liginin öneminin farkında çıkmışlar maça. Bizimkiler hazırlık maçı gibi oynadı bugün.

Adamlar alexianin arkasina oyuncu alıyorlarmış. Cibaranin çapı bu
Ben açıkçası sıkıldım. Ya adam gibi para verip en iyi oyuncuları alsınlar yada komple dağıtsınlar takımı. Senin rakiplerin dünyanın en iyi oyuncularından kurulu. Sen de ya öyle oyuncular alıcaksın yada bırakıcaksın bu işleri.

Ulan harbiden sahada rezillik yaşanıyor. Bilerek yeniliyorlar herhalde o hissi verdiler bana

Ben açıkçası sıkıldım. Ya adam gibi para verip en iyi oyuncuları alsınlar yada komple dağıtsınlar takımı. Senin rakiplerin dünyanın en iyi oyuncularından kurulu. Sen de ya öyle oyuncular alıcaksın yada bırakıcaksın bu işleri.
Dün son sette sadece vargas yendi bizi

Bugünkü oyunla karşımızda Sarıyer Belediyesi olsa yine yeniliriz. O kadar büyük rezillik var. Açıkcasi seneye yıldız oyuncular almayacaklarsa bütün parayı erkeklere falan harcasınlar

Geri
Üst Alt