- 17 Ağustos 2009
- 44.417
- 33.586
- 3.618
Tertemiz 0-3 maçı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelmesin bu saatten sonra. Bizi Cl'den edip öyle mi gelecek utanmazHerkes Naz'a sallıyordu bize gelecek diye ama şiir gibi top oynuyor bugün.
Hande bizim alexidan bile kötü oyuncuhande vasat kabul ediliyorsa bizimkiler berbat. Osuruktan smaç servislere bile aldıkları manşetler patates
Ve Fb'de sadece havlu sallayacak seneye. Biz as oyuncularımıza öyle para veremiyoruz. Seneye 4. Bile olamayacagiz ama kimsenin umrunda değil. Zeren çok net bizden iyi takım kurduYaprak o boyuyla baya iyi smaçör. Handeyi o yüzden fener sutlamislar. Mete bey fener 750 bin Euro veriyor demiş bildiğin mallik bu
Adamlar alexianin arkasina oyuncu alıyorlarmış. Cibaranin çapı buVe Fb'de sadece havlu sallayacak seneye. Biz as oyuncularımıza öyle para veremiyoruz. Seneye 4. Bile olamayacagiz ama kimsenin umrunda değil. Zeren çok net bizden iyi takım kurdu
Ben açıkçası sıkıldım. Ya adam gibi para verip en iyi oyuncuları alsınlar yada komple dağıtsınlar takımı. Senin rakiplerin dünyanın en iyi oyuncularından kurulu. Sen de ya öyle oyuncular alıcaksın yada bırakıcaksın bu işleri.Adamlar alexianin arkasina oyuncu alıyorlarmış. Cibaranin çapı bu
Dün son sette sadece vargas yendi biziBen açıkçası sıkıldım. Ya adam gibi para verip en iyi oyuncuları alsınlar yada komple dağıtsınlar takımı. Senin rakiplerin dünyanın en iyi oyuncularından kurulu. Sen de ya öyle oyuncular alıcaksın yada bırakıcaksın bu işleri.
Yıldız oyuncu farkı işte. Bizim erkek takımında Patry nasıl fark yaratıyor herkes gördü.Dün son sette sadece vargas yendi bizi