VSL 24/25 Play-Off 1-4 Maçı | Galatasaray Daikin 0-3 Eczacıbaşı Dynavit | MS | 17 Nisan | TRT Spor

Vasıfsız Hande'den 2 sayı yiyerek başladık rezillik.

Takım kafaca maça çıkmamış. Şampiyonlar ligi bileti çok önemli. Umarım toparlar takım.

Şampiyonlar ligi gitti geçmiş olsun. İlkin takımı bir şekilde motive edebilmeliydi. Yönetimede gün doğdu, seneyede uyduruk kadro kurup geçerler.

Hiç savunma yapamıyoruz. Tüm smaçları içeri düşüyor.

Seneye Zeynep Sude'yi falan alsınlar. Yasemin aşırı derecede kötü bir oyuncu. Kız bitmiş tamamen

Eczacı kalitesiyle falan almadı seti. %100 formalite maçı gibi anti motive takım maça. Hücumda bir sürü basit hata, savunmada anormal bir dağınıklık, berbat paslar vs...

Ev sahibiyken maça daha güçlü girmeliydik ama yönetim sağolsun çoğu insan bu maçın oynandığından bile habersizdir. Takıma da tesir etmiş. 2. sete de kötü girersek onca emeğe karşın Şampiyonlar Ligi hayal olacak.

boskovic-hande baladın falan olan takımı nasıl yenecen ki

Hiç konsantre değiliz. Hatalar silsilesi resmen. Çok basit oynuyoruz gitti maç döndüremezler bu disiplinle.

Cibara sevinmiştir stor.sampiyonlar ligine gidip para harcamak zorunda kalmayacak. Şu alexia ile gelecek seneye başlamak mallik

Herkes Naz'a sallıyordu bize gelecek diye ama şiir gibi top oynuyor bugün.

Ulan 1-4 maçı yazıyormuş ben de bu maç neden 10 dakikadır hala 1-4, olay mı çıktı acaba diyorum.
Badi_Ekrem.webp

Takımda herkes şapşal gibi şuan uyananlara kadar maç bitecek

Geri
Üst Alt