Hakan Kağan
10 Numara!
- 26 Haziran 2010
- 10.632
- 3.000
- 1.618
Cevap: Vurun ulan vurun, ben kolay ölmem!
Mükemmel yazı yazan arkadaşı gönülden tebrik ediyorum..
Mükemmel yazı yazan arkadaşı gönülden tebrik ediyorum..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 şampiyonluk için senin en güzel gününde Camiana hakaret etsinler sende üstüne birde iyi yaptınız bizim taraftarımız eşşek kusuruna bakmayın de !!!
Taraftar taraftarlığını göstermiş ve kim olursa olsun tepkisini yerinde vermiştir. Stattaki protestolar TOKİ başkanının yapmış olduğu talihsiz konuşmayadır, ortamı kendisi germiştir ve sonrasında bürokratik engelleri ortadan kaldırarak yardımda bulunan Bşabakanın konuşamamasına neden olmuştur.
Eğer o gün TOKİ başkanı hepimiz elelele verdik Başbakanından Galatasaray taraftarına kadar herkez inandı ve maddi manevi yardım etti ve bu güzel stadyum meydana geldi dese hem kendisi ayakta alkışlanır hemde Başbakan ayakta alkışlanırdı. ve oraya sırf protesto için gelenlere (elinde yumurta resimleri olan gruplar vardı) tepkiyide taraftar verirdi. Ama böyle olmadı, TOKİ başkanı işi siyasete döktü ne yazıkki, bunu yaparkende Galatasaray camiasını yerden yere vurdu ve bunun üzerinden mevcut hükümeti pohpohladı.
TOKİ başkanının konuşma metni (değiştirilmeden) yayınlansın herkes bu dediklerime hak verecektir, ben statta duyduğumda inanamadım böyle bir konuşma yapılabildiğine !!!
Siyasi görüşüne uymuyo diye H.Şükür ün GS lılığını kımse sorgulayamaz.
Mesajların otomatik heralde.

Bi kere daha nerde ne yapacağını bilmeyen insanlar hangi takımdan olursa olsun cezasız kalmamalı.Ajaxı bile ıslıklayanlar var.Ayıp yani.Oraya bi açılşa gidiyorsun,En mutlu günün,O atmosferi yaşa,marşlar söyle eğlen.İnsan nasıl en hüzünlü günlerde cenazelerde herşeyi unutup beraberce ağlayabiliyor , Böyle günlerde de herşeyi bi kenara bırakıp işin keyfini almayı bilmeli.Birini protesto edeceksen de bunun yeri vardır zamanı vardır..Herşeyi yerinde ve kararında yapmak lazım..