Vurun ulan vurun, ben kolay ölmem!

Cevap: Vurun ulan vurun, ben kolay ölmem!

Mükemmel yazı yazan arkadaşı gönülden tebrik ediyorum..

Siyasi görüşüne uymuyo diye H.Şükür ün GS lılığını kımse sorgulayamaz.

Herkes herkesi sorgular; yargılayamaz.....

2 şampiyonluk için senin en güzel gününde Camiana hakaret etsinler sende üstüne birde iyi yaptınız bizim taraftarımız eşşek kusuruna bakmayın de !!!

Taraftar taraftarlığını göstermiş ve kim olursa olsun tepkisini yerinde vermiştir. Stattaki protestolar TOKİ başkanının yapmış olduğu talihsiz konuşmayadır, ortamı kendisi germiştir ve sonrasında bürokratik engelleri ortadan kaldırarak yardımda bulunan Bşabakanın konuşamamasına neden olmuştur.

Eğer o gün TOKİ başkanı hepimiz elelele verdik Başbakanından Galatasaray taraftarına kadar herkez inandı ve maddi manevi yardım etti ve bu güzel stadyum meydana geldi dese hem kendisi ayakta alkışlanır hemde Başbakan ayakta alkışlanırdı. ve oraya sırf protesto için gelenlere (elinde yumurta resimleri olan gruplar vardı) tepkiyide taraftar verirdi. Ama böyle olmadı, TOKİ başkanı işi siyasete döktü ne yazıkki, bunu yaparkende Galatasaray camiasını yerden yere vurdu ve bunun üzerinden mevcut hükümeti pohpohladı.

TOKİ başkanının konuşma metni (değiştirilmeden) yayınlansın herkes bu dediklerime hak verecektir, ben statta duyduğumda inanamadım böyle bir konuşma yapılabildiğine !!!

2 şampiyonluk yüzü göremediniz diye her önünüze gelen başkanı istifaya davet ederken hiç bu cümleler çıkmıyordu ağızlarınızdan. 2 gün önce mi aklınıza geldi dik durmayı öğrenmek şampiyonluklar için sevmemek hea?

Sen bana bi söylesene işkembeden sallamak yerine neden o gün Adnan Polat'ı istifaya davet ettiler neden yuhalandı her ekrana görüntüsü geldiğinde? Zira sportif başarı dışında herşeyimiz mevcut olmaya başladı yeni de bir çağa giriyoruz camia olarak di mi?

Neden Ajax yuhalandı? Neden 60.dakikada insanlar boşalttı stadı? Neden UA bayrağı açıldı kocaman bir Galatasaray bayrağı yerine? Neden Başbakan yuhalandı yahu? Toki başkanı ayrı. O konuda katılıyorum da . Adam daha konuşmaya başlamadan millet ıslıklamaya başlamıştı zaten. Montaj görüntüler mi izledik biz?

En güzel gününde kendi başkanını 2 şampiyonluk alamadın diye yuhalarken mi büyük taraftar oldunuz başımıza? Bi öz eleştiri yapın da önce.Sonra Toki başkanı üzerinden yine kendi çamıurlarınızı silmeye çabalarsınız. Allah'tan başkanın zeka özrü yok. Özrünü gerekiyorsa 5 kere daha dilesin. Umrunuzda olan tek şey kendinizsiniz. Galatasaray olsa o gün çok daha farklı şeyler olurdu bugün ise çok daha farklı konuları konuşuyor olurduk.

Facebooktada paylaştım burayı kaynak göstererek ellerine sağlık kardeşim.

Çok anlamlı ve güzel bir yazı olmuş.

Bi kere daha nerde ne yapacağını bilmeyen insanlar hangi takımdan olursa olsun cezasız kalmamalı.Ajaxı bile ıslıklayanlar var.Ayıp yani.Oraya bi açılşa gidiyorsun,En mutlu günün,O atmosferi yaşa,marşlar söyle eğlen.İnsan nasıl en hüzünlü günlerde cenazelerde herşeyi unutup beraberce ağlayabiliyor , Böyle günlerde de herşeyi bi kenara bırakıp işin keyfini almayı bilmeli.Birini protesto edeceksen de bunun yeri vardır zamanı vardır..Herşeyi yerinde ve kararında yapmak lazım..

Arkadaş anlamadığınız bir şey var,başbakan ıslıklandı bitti.Gece boyunca onu yuhalayacak değildik.S..den aşağı Kasımpaşa!...

Olayı çığırından çıkaran toki başkanı olacak ......neyse işte onun konuşmaları oldu...Birazcık mantıklı eleştiri yapın...

Bu ülkede başbakanda sorgulanır cumhurbaşkanıda ,gerekirse protesto edilir gerekirse alkışlanır. Kimse nereye nasıl geldiğini unutmayacak, dogru yada yanlış milletin oyuyla biyerlere gelen,milletin parasıyla birşeyler yapan yada yapmaya çalışan kişiler bu yaptıklarını kendi ceplerinden yapmış gibi göstermeyecek,en önemliside millet bunu yemiyecek.Yaptık ettik denilen yerde benimde hakkım var ,vergim var.Ben Galatasaraylıyım... hani deniyor ya klübün 1 kuruşu yok diye Sayın başbakanın kaç kuruşu var acaba bu stadda?

Yüreğine sağlık hocam

Geri
Üst Alt